Тотален ГАФ! Фотограф направи Бориса за смях с фотошоп! Вижте невероятната издънка

https://hotarena.net/az-jenata/totalen-gaf-fotograf-napravi-borisa-za-smiah-s-fotoshop-vijte-neveroiatnata-izdanka HotArena.net
Тотален ГАФ! Фотограф направи Бориса за смях с фотошоп! Вижте невероятната издънка

Ето този фотошоп гаф заслужава първо място в историята на издънките с програмата.

 

Пишман фотограф орезили Тютюнджиева, като пропусна да обработи някои части от тялото й, видя HotArena.

Грешката стана в последната фотосесия на Бориса за марка дрехи.

 

На нея моделката позира в розова рокличка с ръце на кръста.

 

За да изглежда максимално слабичка и фина, фотографът е поорязал от талията й, но е пропуснат да обработи и ръцете. И по-точно – показалеца на Тютюнджиева.

 

Всичките пръсти на красавицата са тънки, а показалецът е несъразмерно голям и прилича на сочно кебапче.

 

Гафът предизвика бурни реакции и подигравки в интернет, като зевзеци предложиха на Бориса да използва тлъстия пръст за други цели, пише България Днес.

 
\"\"

6 Коментара

тъпотия

преди 8 години

Поредната куха ЗЛАТОТЪРСАЧКА..... и един изгубил себе си мъж!

Коментирай

Istina

преди 8 години

To mai ne e fotografa vinoven, toi snima kakvoto ima pred obektiva. Tova, che borisa e grozna i nesurazmerna toi, kakvo tochno da napravi chovekut? A problemut e v absurdniqt pfotoshop, koito sa i napravili. To ot kilometri lichi, che cqlata fotosesiq, obuvchicite menteta, groznite roklichki i celiqt biudjet e dosta nisuk, zatova i rezultatut e placheven. Borisa, ne se muchi poveche. Skrii se nqkude i si jivei jivota bez da se natrapvash na horata s izkustvenite si pozi, cici i fizionomii. Ne si krasiva, nejna, stilna i vurvejna. Ne vijdash li, che za tolkova godini opiti i napuni da stanesh izvestna, prosto ne ti se poluchi. Sorry- mahai se! Samo da dobavq-vijte i i praseca, takiva tunki glezeni i kracheta na tova debelo i edro tqlo i na podpuhnaloto lice, sedqt potresavashto neestestveno. Ujasen pfotoshop, purvoklasnik li go e pravil?

Коментирай

Клозета

преди 8 години

има нещо мъжко в нея и това не е характера й ......акакахахахахахха

Коментирай

ogilvy

преди 8 години

Наистина е ужасен! Няма да влизам в подробности.

Коментирай

omg

преди 8 години

po skoro sa oburkali mestoto na stupaloto s rukata, tozi palec na kraka sa i go slojili za palec na rukata a na stupaloto i sa montirali jenski prusti i sa i q slojili na krusta, petata i e na hulboka kvo stava mamka mu, sglobqvana e kato v chas po trudovo obuchenie no ot 3 godishni deca

Коментирай

Иван

преди 8 години

На кого му дреме за поредната проститутка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.