Този депутат ли е любовникът на Джена? (Фото + реакцията на съпругата на Стораро)

6589
04 Април 2013, 11:40


Редакторска плесница

 

Джена може и да се е надявала, че като всяко чудо за три дни и нейният скандал ще отшуми, но нейсе. С всеки изминал ден интригата се разраства и все повече замирисва.

 

Тайнственият депутат, който разкри, че Джена е златотърсачка, започна да излиза на светло в медиите. Съмненията са за политика от ГЕРБ Георги Андонов. HotArena.net направи проверка около него, за да разнищи оправдани ли са подозренията на медиите.

 

Според „Уикенд” Георги Андонов от ГЕРБ напълно отговаря на описанието. Гоцеделчевският депутат обаче не отговаря на телефонните обаждания, за да потвърди или отрече.

 

HotArena.net реши да се разрови по-надълбоко и установи, че Андонов всъщност е щастливо женен и само преди година му се роди син, когото кръстиха също Георги. Съпругата му Веселина каза „Да” на избраника си преди две години – през лятото на 2011 на пищно ВИП тържество.

 

Всичко това доказва, че е малко вероятно именно Георги Андонов да е бившият любовник на Джена. Връзката на тайнствения депутат с певицата започва точно преди две години, когато Андонов сключва брак. Това е достатъчно доказателство, че любовникът на Джена е друг, според нас – много по-възрастен мъж.

 

Жената на Стораро изпадна в нервна криза

 

Както вчера HotArena.net писа, бившият на певицата я обвини в изневери с Тони Стораро и Коко Динев. „Извадил съм разпечатки от месечните й сметки за по 2 бона. Посред нощ с часове е водила разговори с колегата си Стораро. Имам и други доказателства, че са били заедно в продължение на 6 месеца”, разкри анонимният депутат.

 

Скандалът се отрази зле на нервите на съпругата на Стораро Валя, която и без друго е известна с това, че пали от най-малкото. Тя се обадила на Джена и й вдигнала грандиозен скандал.

 

„Долу ръцете от мъжа ми, парцал такъв!”, крещяла по телефона на Джена, като се заканила да й отмъсти. „Способна е на всичко и не веднъж е посягала на по-нахални фенки. Може и на Джена да й се случи”, прогнозират запознати с нрава на Валя. Нищо чудно да я набие, ако я срещне по улиците, смятат близки.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
янка димовски
преди 5 години
-1
кой е тоя келеш,а пък името Джена ми прилича на кучешко-"Джена,Джина ,ела тука,Джена -дай лапа...Джена-марш в ъгъла наказана...Джена,,,,баси кучешкия псевдоним...някой се е изгаврил с тоя травестит
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ицо
преди 5 години
-2
Какво ли не правеше Джена да се пише и говори за нея и все удряше на камък. Хората не я харесват и едва ли ще се промени това. Едно само е налице - Джена може да се усмихне. Пише се за нея и я коментират.Това, че я нямат за нищо едва ли я интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
обективен
преди 5 години
-7
Пълни простотии и измислициииииии Много сте долни, честно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени