Тузарските имоти на бг звездите ги МОРЯТ от коварни болести! (Виж защо – СНИМКИ)

6443
03 Април 2014, 14:13


Редакторска плесница

 

Язък им за парите и за луксозните жилища, щом здравето на родните ВИП-ове е застрашено в тях! Да, точно така! Оказва се, че някои от най-тузарските квартали в София сеят белодробни заболявания, научи HotArena.net.

 

Драгалевци, Бояна, Бистрица, Симеоново – всички те са с висока влажност, тъй като са разположени по северния склон на Витоша. Това дава предпоставки не само за по-ниски постоянни температури, но и за задържане на влага, особено на по-сенчестите места.

 

В(л)ажна особеност

 

Тази влажност може да доведе не само до проблеми с костите, артритни заболявания и пр., но и до белодробни болести. Това е доказан факт! Здравни експерти отчитат много повече заболявания от този тип при жителите на Драгалевци и Бояна.

 

В същото време родните звезди не са наясно с тази важна особеност и продължават да търсят имоти именно в тези райони, като по-добре устроени и предлагащи лукс и удобства.

 

За какво са им лукс и пари обаче, когато здравето го няма?! Жилищата в тузарските квартали буквално им изяждат здравето, без дори да подозират. Луксозните им къщи са пълни с мухъл, който е набит в стените и не се вижда, но трови.

 

Това потвърдиха пред „България днес“ както бившият началник на ВМА и зам.-кмет на София ген. Стоян Тонев, така и синоптикът Симеон Матев.

 

Така, някои от най-популярните ни звезди като Анелия и Константин, които си купиха имоти в Драгалевци, Преслава и нейни колежки, които са с имоти в Бояна, Николай Бареков, Иван Костов и много други, са потенциални носители на белодробни заболявания.

 

Без ток и вода

 

Доказателство, че скъпото невинаги е удачно, е и актьорът Васил Василев-Зуека, който бере ядове с къщата си в баровското селце Лозен край София. Открай време населеното място е известно не само с богатите си и известни жители, но и с проблемите с тока и водата. Непостоянният ток постоянно им гори скъпарските уреди, а ниското налягане по тръбите правело проблеми на обитателите.

 

Как Зуека ще гледа бебе с Ани Вичева в такива условия, само той си знае. Но жалко за 400-те бона, които брои за тузарския имот…


В Галерията по-долу може да видите имотите на Преслава, Бареков, както и части от "Бояна" и "Драгалевци".

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 4 години
0
По голяма глупост не сте писали скоро!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени