Ужас! Това ДесиСлава ли е? (Певицата е качила доста килца по празниците + ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/ujas-tova-desislava-li-e HotArena.net
Ужас! Това ДесиСлава ли е? (Певицата е качила доста килца по празниците + ФОТО)

ДесиСлава е качила доста кила покрай празниците, видя HotArena.

Една от най-сексапилните чалгаджийки в миналото - ДесиСлава, лъха на преяждане. Последствията от безумното коледно угаждане са толкова видими, че чак човек да се притесни дали всичко е наред с певицата.

ДесиСлава започва доста \"тежко\" 2016 г., видяха на живо нейните почитатели. ДесиСлава и Галена изнесоха общо участие за настъпването на новата година в култово нощно заведение. Първа на сцената изскочи Галена в тясна кожена рокля, нагримирана и нафризирана солидно. След като изпя няколко попфолк хита, към нея се присъедини ДесиСлава.

Първоначално никой в тъмната дискотека не я позна, тъй като русата изпълнителка мязаше повече на пълничка фенка на Галена, а не на нейна колежка и даже \"учителка\", пише \"България днес\".

ДесиСлава така бе прекалила с баниците, питките, сармите и пържолите, че се наложи да спасява положението с торбести дрехи. Вместо да заголи бедро и да огъне секси коремче като в миналото, този път тя заложи на развлечена карирана риза поне с няколко номера по-голяма от обичайното. И все пак номерът не мина - иначе големите гърди на певачката изобщо не се открояваха заради наднорменото й тегло. Надолу положението не е по-различно - евтини торбести дънки. Нагоре картинката е плачевна - двойна гуша, изпънати жили, бръчки, торбички под очите, тежък грим, безформена прическа...

6 Коментара

Деси си е звезда облечена всякак

преди 8 години

Хммм...Що така бе, Деси? Облеклото и е много яко за разходка в парка, ама така подредени двете някак не се връзват стилово. Иначе мога да го кажа и другояче- така облечена копам доматите на двора :)

Коментирай

Dee

преди 8 години

Доста кофти стайлинг за сцена. Изглежда нелепо до Галена. Поне едни токчета да беше сложила, че с тези маратонки срамота. Иначе дънките са широки, не е напълняла. Деси винаги е супер и има много женствено тяло.

Коментирай

не е качила

преди 8 години

Не е качила, просто е откачила да носи такъв модел дънки и маратонки, при положение, че е нисичка и с къси крака! Иначе Деси има хубави, женствени форми, стига сте толерирали анорексичните фигури!

Коментирай

jenn

преди 8 години

тя не е на участие, отишла е на дискотека...

Коментирай

a

преди 8 години

prase

Коментирай

преди 7 години

А ти стига си толерирала дебеланите с огромни задници и виснали меса! Не е здравословно, нито пък красиво! Така ли оправдаваш наднорменото си тегло??? Дебели прасета, които не са способни да направят нищо за себе си! Жалка картинка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.