Ути се отказа да слабее с операция! Йо-йо ефектът го удари след „ВИП Брадър“ и той чукна 135 кила!

1115
15 Май 2017, 15:00


Ути Бъчваров се отказа да влиза във форма с операция на стомаха, научи HotArena.

 

 

Популярният готвач от ефира на БНТ възнамеряваше да инвестира част от хонорара си от „ВИП Брадър“ в здраве, но уви – не му достигна кураж да легне на операционната маса, издават отлично осведомени източници на „Таблоид“.

 

 

Макар никога да не е говорил открито за проблема си, за близките на Ути не е тайна, че от дълги години се опитва да свали излишните килограми от осанката си. 47-годишният черпак-майстор е закръглен още младостта си, когато не внимавал какво слага в устата си и неусетно се закръглил.

 

 

Във времето популярният водещ е пробвал какви ли не диети и методи за слабеене, но ефект върху фигурата му така и нямало. Бузестият Ути е пил и десетки видове хапчета и прахчета за отслабване, но посредством тях той свалял малко на брой килограми, след което йо-йо ефектът го застигал бързо.

 

 

По време на участието си в последния сезон на „ВИП Брадър“ ежедневното показване пред многомилионна аудитория нахъса Учи да направи най-накрая нещо за тялото си. За 2 месеца успя да свали 23 килограма от осанката си. Пред съквартирантите си пък обеща, че ще вложи част от хонорара си от Големия брат в скъпа операция на стомаха, която помага за редуциране на теглото. По подобен начин Люси Иларионов свали 80 килограма само за няколко месеца.

 

 

Очевидно обаче суетата е властвала над Ути само по време на „ВИП Брадър“, тъй като след излизането от риалитито той се върнал към старите си и лоши хранителни навици. За кратко време натрупал и изгорените кила, отново е напълнял до внушителните 135 килограма, а относно операцията го хванало шубето.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени