Васил Божков подари сватбено жилище на сина си и Софиянска в Лондон ( За 3 млн. евро!)

6989
13 Април 2013, 13:00


Наследниците на Стефан Софиянски и Васил Божков — Антон и Ива Софиянска получиха щедър сватбен подарък — апартамент в Лондон. Жилището, чиято цена надхвърля 3 милиона евро, е от бащата на Антон — милионерът Васил Божков и се намира в елитния лондонски квартал „Канари Уорф”, научи HotArena.net.

 

Преди повече от два месеца Божков връчил ключовете и нотариалния акт на жилището на наследника си и сега щастливото семейство вече го обзавежда.

 

Тайният годеж между Антон и Ива се състоя преди месец, а дъщерята на Софиянски получи пръстен с диамант за 15 000 евро. Черешката на тортата беше апартаментът в Лондон, който двойката получи като сватбен подарък.

 

Бъдещото семейство разполага и със собствен апартамент в София, който също е подарък на Антон от баща му. Още преди 5-6 години Васил Божков дари сина си с жилище в идеалния център на София.

 

Бъдещите сватове се разбират прекрасно, въпреки че имат известни разногласия относно сватбата. Въпреки, че Божков е щастлив от факта, че единствения му наследник встъпва в брак, предпочитал тя да бъде в тесен кръг в Англия, докато Софиянски настоявал за подобаваща церемония в София.

 

В крайна сметка обаче е взето решение венчавката да се състои в София, за да могат Антон и Ива да сключат и църковен брак.

 

Близки до младоженката споделят, че по настояване на баща си Ива ще запази моминското си име и фамилията й ще се изписва Божкова — Софиянска, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени