Васил Найденов на ръба на нервна криза (Загуби над един милион заради КТБ)

2207
07 Август 2016, 15:36


Васил Найденов не може да прежали парите, които загуби в КТБ, научи HotArena.


Естрадната легенда буквално е на ръба на нервна криза заради фалита на институцията, в която имал спестявания в размер на над един милион лева. Той сам признал пред приятели, че още не може да преживее загубата. Той се опитал да възвърне парите си чрез цесия, но не използвал услугите на финансов консултант, който да му даде съвет как да процедира и заплетената ситуация с неговия милион не се развила благополучно. За негов късмет, загубеният депозит в КТБ бил само част от авоарите му. 


„Много пари изгубих. Не искам да ги мисля, но не мога да ги прежаля. Идва ми да взема една пушка и да гърмя напосоки и да нацеля когото трябва. Те сами ще се застрелят. Господ забавя, но не забравя! Звучи много имагинерно, обаче има неща в живота, които никога не можеш да ги простиш. Не може все да бъдеш тарикат. Къде ще ги носят тези пари? Задават ли си въпроса как минават през трупове и каква енергия против тях витае по трасето? Вежди Рашидов и той се поболя от стреса покрай КТБ. Дано и с мен не стане нещо”, изповяда се Васко Кеца. 


Певецът бил много огорчен, когато на едно от участията си в Пловдив, той изпълнявал хита си „Сбогом, моя любов!”, а човек от публиката се изгаврил с финансовата му драма. Той грабнал микрофона на  Кеца и се провикнал „Сбогом, сбогом, твои пари!” 


„Това се случи в амфитеатъра. Настъпи едноминутно мълчание. Тогава казах: „О’кей! Ако този господин не спи по цяла нощ и се безпокои за моите пари, спокойно! Все още имам някакви пари. Странно ми е какво удоволствие изпитва човек, за да каже тези думи”, не крие разочарованието си Кеца, предават от Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
0
Капутнико свиден , капутнико тъп , като искаш да мамиш държавата и да не плащаш данъци - виде кво ти одреди съдбата ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
0
Ужасс .. написах отреди с .. д ....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени