Васил Найденов тръгна с бастун! Легендата закъса със ставите и кръста, придвижва се трудно

1101
29 Май 2017, 16:00


Васил Найденов е закъсал жестоко със ставите, узна HotArena.

 

Заради силни болки в колената легендарният естрададжия използва помощта на бастун. Изпълнителят на „Адаптация“ е хукнал по доктори, но оказва се, че причината за здравословното му състояние е напредналото ЕГН. Кеца е вече на 66, пише „Таблоид“.

 

От няколко седмици насам съседите на Васил Найденов в столичния квартал „Младост 4“ се дивят на гледката да го виждат как се придвижва с бастун от входа на жилището си до колата, която го очаква. Бастунът на Кеца обаче е повече от шик и дори случайни фенове биха помислили, че това е приумица на звездата. Но не би.

 

Още през февруари естрададжията започнал да чувства болки в колената, които не отминавали нито с прием на хапчета, нито след многократно мазане със специални кремове. Колената на Васко пукали, щракали, а с всяка следваща крачка болката се увеличавала. Белята обаче не дошла сама. Заради бавното и леко прегърбено ходене Найденов започнал да се оплаква и от кръста си. Тогава той хукнал по ортопеди и специалисти, които били категорични, че единствено напредналата му възраст е причина за болките му и оттук насетне той трябва да си почива повече.

 

Легендата обаче не искал и да чува за почивка, тъй като графикът му с ангажименти е пълен до края на годината. Всяка седмица шлагерният изпълнител има поне по 2 участия в страната, които няма как да отмени, а и от тях зависи финансовото му състояние. Заради болежките си в краката Кеца е изключително пасивен на сцената и избягва да танцува и обикаля сред феновете си както прави по принцип.

 

Вместо прав и с микрофон в ръка, в по-голямата част от концертите си Васил Найденов е седнал на висок стол, от който изпълнява парчетата си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ангел Апостолов
Преди 1 година
0
Васко, дай някакъв тел. Ще те вдигна на крака за 45 мин. Не вземам пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени