Вдовицата на Кюлев сложи охрана на любовника си! Ще се изненадате от какво го пази (Подробности)

4053
05 Октомври 2017, 16:17


Популярният футболист и плейбой от близкото минало Мартин Станков, който замени разстреляния банкер Емил Кюлев в леглото на съпругата му Весела още преди тялото му да е изстинало, вече се движи с тежка охрана, научи „Уикенд”.

Преди броени дни 43-годишният видинчанин обикаляше по Северното Черноморие съпровождан от едрогабаритни телоохранители. След като започнал да носи титлата втори мъж на вдовицата на Емил Кюлев, бившият ритнитопковец се развихрил. Легенди се носят за хазартните страсти на Станков, който успял да стопи наследството на богатата вдовица. Според светски хроникьори, съпругът на банкерската вдовица харчел с шейхски размах богатството й по казината. Станков обикалял елитни игрални домове из най-престижните европейски курорти и пръскал на вечер стотици хиляди долари.

За да го държи под око, 42-годишната Весела му назначила охрана. Двамата гардове имали за задача да пазят Мартин не от покушение, а от комарджийската му краста. Дебеловратите мъжаги навсякъде го следвали по петите и бдяли мъжът на шефката им да не хлътне в някоя игрална зала с машинки за покер или пък в някое казино.

След убийството на Кюлев вдовицата му минаваше за най-богатата дама у нас. Банката и застрахователното дружество ДЗИ бяха продадени за общо 343 млн. евро на две различни компании. Курортът „Ривиера“ остана собственост на фамилията – на Весела и тримата синове на покойния банкер. Лошите финансови ходове на Мартин Станков и прословутото му разточителство обаче сериозно стопиха състоянието на Кюлева. За да спаси последните останки от империята си, вдовицата натирила Мартин. Дълго време бившият футболист се скитал немил-недраг из Швейцария. Според слуховете, той се прехранвал като администратор в швейцарски хотел.

Мартин и Весела сключили брак преди 7 години, но отношенията им били на приливи и отливи заради широките пръсти на бившия спортист. Преди 10 години бившият спортист бетонирал положението си след като Кюлева му родила дъщеря. Тя обаче загубила много пари покрай безумните инвестиционни планове на мъжа си. Върхът бил, когато една година след сватбата им през 2011 г. Станков препоръчал на Кюлева да закупи книжа от гръцкия държавен дълг. Тогава бизнес дамата претърпя жестоки загуби, като според специализираните издания тя е олекнала с над 80 млн. евро. Неуспешната финансова операция се оказала най-жестокия удар по авоарите на Весела, тъй като малко след това южната ни съседка обяви фалит. Съответно книжата се превърнали само в голи хартийки.

След това Весела се преместила да живее в просторно имение на брега на Женевското езеро.  За да се спаси от лоши инвестиции в страната ни, Весела Кюлева започнала да купува имоти в Швейцария и на Лазурния бряг, за да може да спаси парите, изчезващи между широките пръсти на бившия футболист. Върхът на нахалството му било да си купи златен часовник за 170 000 евро.  Заради неразумните инвестиции през последните години,  финансисти посъветвали Кюлева да спре да пръска пари по неудачни бизнес проекти и да заживее от лихви и по-консервативни инвестиции в нискорискови ценни книжа.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени