Виктория Петрова се отдаде на религията (Водещата нонстоп в храма)

2180
23 Май 2016, 12:00Водещата на новините Виктория Петрова се отдаде на религията. От известно време половинката на Красен Кралев е редовна по храмовете в столицата и всеки ден пали свещи за здраве, научи HotArena.


Най-често миряните могат да я зърнат в Руската църква, където няма толкова хора и присъствието й не привлича излишно внимание. А хубавата Вики не само в неделен ден, но и в делничен не пропуска да посети храмовете.


Причините водещата така неочаквано да се обърне към Бога не са известни, като няма признаци да има проблеми в личен план с Красен Кралев или със здравето, пише „Галерия”.


Нейни колеги също са много изненадани от набожността й, тъй като никога не е споделяла нищо с тях.Повечето от сътрудниците й в Би Ти Ви я описват като сдържан човек, който не обича да обсъжда личния си живот. А в студиото предпочитала да говори само на работни теми.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
преди 2 години
0
Моли се за по голям и по твърд , че в тая криза всичко изпоомекна ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Много сте глупави. Вероятно моли Бог за дете. Ако Кралев и отказва, и остава да разчита единствено да се получи случайно, но пък на тия години... Горката жена, красива, интелигентна и отдадена, не заслужаваше всичките задници, с които животът я е срещнал. 90% е това със сигурност. Безкрайно ми е симпатична, дано Бог чуе молитвите и!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени