„ВИП Брадър“ стартира с грандиозен скандал! (От екипа се извиниха във Фейсбук)

3035
16 Септември 2014, 15:00


Въпреки че „ВИП Брадър“ надви „Сървайвър“ с почти два пъти по-висок рейтинг, зрителите на шоуто снощи се разбунтуваха срещу продукцията до такава степен, че се наложи от екипа да се извинят днес във Фейсбук, видя HotArena.net.

 

Цялата виртуална кавга се случи заради магаренце, патици и други подобни домашни любимци, които са в двора на Къщата на Големия брат.

 

Докато се излъчваше първият лайв епизод, се видя, че в околността вали порой. За зрителското съжаление обаче, животинките бяха изложени на дъжда и това всъщност провокира гняв у аудиторията, която ескалира.

 

Отдавна се знае, че животните не се третират като същества, каквито са хората. Те сякаш са някакъв по-долнопробен вид, на който не се полага уважение и грижа. Това разбунтува почитателите на реалити шоуто.

 

Появиха се стотици коментари, които хулиха продукцията, за това, че дискриминира по този начин животните. Според повечето – има участници, които повече заслужавали да са вън на дъжда, а магарето и кокошките – вътре на сухо.

 

От екипа на „ВИП Брадър“ не останаха малодушни към възникналия скандал и негодувание и днес се опитаха да успокоят зрителите: „Бързаме да ви известим, че магаренцето ни е добре и не е пострадало от проливния дъжд снощи. То, както и останалите животни от двора на Образцовия дом, бяха прегледани от ветеринарен лекар, който потвърди доброто им здраве.Гледайте епизода тази вечер за да научите подробности”.

 

Но и това не помогна. Нова доза негативни коментари започнаха да валят.

 

Голяма част от зрителите са изпуснали една подробност, която не бива да се подценява. И по времето на социализма, дори и днес, хората, най-вече по селата, купуват магарета с цел пренасяне на товар. Впрягат ги в каруца, която мъкнат на гърбовете, пълна с дърва и други подобни не леки неща.

 

Често стопаните на такива животни се качват и те, барабар с материала, който превозват.

 

Имайки предвид предназначението на магаретата като цяло, а то е само едно (горе споменатото), може би не е чак такъв голям проблем, че е стояло на дъжда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
0
Ами,ако и други магарета бяха постояли на дъжда,сигурно никой нямаше да забележи истинското магаренце!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени