Внимание, агресия!! Синът на Емилия опря пистолет в главата на дете (ФОТО)

2482
10 Март 2016, 13:00


Фолк певицата Емилия възпитава истински бандит и вместо да прояви особено внимание към влечението на детето си, тя го поощрява.

 

Малкият Иван опря пистолет в главата на своя братовчед, докато фурията ги снимаше доволно, видя HotArena.

 

Тя се похвали със снимката, на която синът й не просто държи патлака, но демонстрира поглед и изражение на лицето, от които на всеки нормален човек би му настръхнала косата, пише „Всеки ден“. Жестът, с който детето е хванало оръжието, изглежда толкова обигран и трениран, че очевидно някой го е обучавал точно как се прави тази работа.

 

Да не говорим за начина, по който е дръпнало косата на своя собствен братовчед – досущ като в гангстерските филми точно преди лошият да пусне куршум в главата на невинната си жертва.

 

Интересното в случая е, че другото момче, което очевидно е батко на малкия Иван, не протестира. По всяка вероятност е свикнало. „Това не е обикновена игра. Личи си озлоблението в очите на момчето. Една крачка му остава, докато хване истинско оръжие. Емилия трябва много да внимава с него“, смятат приятели на певицата.

 

Въпреки това обаче гордата майка не се тревожела за ценностната система на детето си. Тя смятала, че е нормално Иван да си играе с пистолети, пушки, саби, ножове и всякакви други бутафорни оръжия, след като е момченце. „Това си е мъжка игра. Да не искате детето да играе с кукли?“, тросвала се Емилия всеки път, когато й подхвърляли да внимава с Иван.

 

„Не е въпросът в играчките, а в начина, по който си играе“, коментираха близки до семейството. Според тях Иван бил много озлобен към целия свят и го показвал с пристрастието си към оръжията. Запознати твърдят, че всичко това било отражение на напрегнатите отношения в семейството.

 

Баща му Коко Динев е известен със склонността си да раздава юмруци. Наскоро стана ясно, че отново е започнал да бие певицата. Най-вероятно оръжията не са му чужди, смятат в светските среди. Естествено е момчето да копира неговия модел на поведение.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пфф
Преди 1 година
0
Ами,то какъвто бащара,такъв и синът,че и възпитанието му е такова,ужас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
***
преди 2 години
-3
Това дете е взело най-грозните черти от майка си и баща си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахха
преди 2 години
0
"Личи си озлоблението в очите на момчето" даже се смее лекичко. Да не кажете другия път че е набил майка си....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени