Водещата Лили Боянова е самотна майка (От години отглежда без помощ сина си)

3582
10 Април 2015, 12:01


Най-чаровната говорителка в родния ТВ ефир – Лиляна Боянова, е самотна майка и от няколко години отглежда 4-годишния си син Камен, узна HotArena!

 

Красавицата, която чете вечерните новини по Би Ти Ви има имидж на сексбомба, но истината е, че в живота тя е скромна, примерна и добра домакиня, което я прави още по-желана от мъжете, пише „Всеки ден“.

 

Лили обича да се шегува, че е майка под прикритие, тъй като малко хора са на ясно със семейния й статут, а заради младежкия й вид всички си мислят, че тя все още е мома.

 

Боянова обаче отдавна се е клела във вярност, макар скоро след брака й, той да се е разтурил. Въпреки това от любовта с първия й съпруг Лили пази най-ценното в живота си – сина си Камен.

 

След раздялата с мъжа си брюнетката решила детето да остане на нейните плещи и въпреки много ангажименти, тя съумява хем да се труди, хем да бъде майка-орлица.

 

Чаровната журналистка споделя, че с бащата на Камен са в добри отношения и той редовно си изплаща издръжката. Въпреки всичко обаче основния финансов поток по разходите на детето идвал от заплатата на Лили.

 

Откакто е в Би Ти Ви говорителката не се притеснявала толкова много за парите, тъй като заплатата й в частната телевизия била повече от прилична.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени