Взеха книжката на милионера с най-скъпите коли – транспортния бос Ваньо Алексиев!

10275
04 Декември 2017, 18:00


Транспортният бос Ваньо Алексиев, собственик на най-голямата фирма за всякакъв вид превози „Биомет“ и притежател на най-впечатляващия в България автопарк, бе сполетян от огромна трагедия – остана без шофьорска книжка, научи HotArena.

 

Тапията за управление на МПС на тузарят с най-скъпите коли в страната е била отнета преди десетина дни, когато полицаи спрели за проверка в близост до столичния търговски център „Парадайз“ черното ламборджини „Авентадор“ за 800 000 лева, което Алексиев често шофира. Проверката на катаджиите установила, че шефът на „Биомет“ има 7 неплатени глоби и последвало отнемане на шофьорската му книжка, писа „Таблоид“.

 

Така баровецът няма да има възможност в следващите 6 месеца да шофира лично двата си „Ролс-Ройс“-а, любимото ламборджини, както и ферари, бентли и два джипа „Рейндж Роувър“, които съставляват внушителния му автопарк на стойност близо 4 милиона лева. Транспортният бос трудно преглъща отнемането на шофьорската му книжка, тъй като е страстен любител на автомобилите и предпочита лично да ги шофира, макар да се движи ескортиран от поне два джипа с по четирима охранители, до един със свидетелство за управление на МПС.

 

В своя защита Ваньо Алексиев твърди, че е с несправедливо отнета книжка, тъй като седемте неплатени глоби не били лично негови, а на някой от 500-те шофьора, водещи се на щат във фирмата му „Биомет“. На всичкото отгоре, според думите му, глобите били платени, но заради предполагаем бъг в таблетите на катаджиите плащането на фишовете не се отразявало в системата.

 

Като управител на транспортна фирма наказанията на всички шофьори, които извършват нарушения, се записват на мое име и съответно аз съм отговорен за тяхното заплащане. Правя го отдавна, но попаднах на един абсурд, който е нерешим за гражданите. След като останах без книжка, проверих и се оказа, че глобите за шест от нарушенията на пътя, от които нито една моя, са платени още преди няколко месеца, а седмата дори не беше на човек от фирмата. След като се позаинтересувах, разбрах, че има огромен брой случаи, при които, въпреки че глобите са платени, заради някакви вътрешни проблеми в КАТ те не се отразяват в тяхната система и съществуват в таблетите, с които са снабдени модерните катаджии. И те отнемат свидетелствата на хората, които вече са заплатили своите глоби“, жалва се Ваньо Алексиев.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катаджия
Преди 1 година
-2
ВАНЬО СЕ ЕБЕ С МЪЖЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ejjj kreteni
Преди 1 година
-2
LAMBORGHINI A NE LAMORDJINI SELJANDURI PROSTI!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
arhangel
Преди 1 година
0
на майка му в крадливата путка!!! комунисти гнусни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени