За да не ядоса Жени! Тачо запуши устата на любовницата

3152
31 Август 2013, 13:00


Съпругът на Жени Калканджиева Тачо държи любовницата си под ключ. Стефан Манов е забранил на Зорница да популяризира и излага на показ връзката им, разбра HotArena.net.


След като Линдарева публично се похвали със снимки, че е свалила мъжа на шефката си Жени, Стефан направо побеснял. Той забранил на Зорница да се вижда с приятелки и да им разказва пикантерии относно любовта им.


Няколко списания са предложили солидна сума за повече информация, но под давлението на Тачо Зорница отказвала да се появи на първата им страница. Съпругът на Жени не желаел да я дразни, тъй като на двамата предстои развод, в който ще има доста материални подробности за подялба.


Не се знае кой ще получи луксозния апартамент, с който се сдобиха по време на брака си. Тачо и шефката на „Визаж” имат за уреждане и доста бизнес дела и по отношение на модния й бизнес.


Въпреки че агенцията е собственост на Жени, Манов бе дясната й ръка по време на съвместния им живот. Тачо бил притеснен и от факта, че Калканджиева има доста връзки и солидни приятели и, ако се закани, му се пише лошо.


Самата Жени не обвинява Зорница за краха на семейството си.


„Тя не ми е звъняла, нито пък е говорила зад гърба ми. Няма вина – не може да се съобразява с мен.


Отговорността се търси от този, който го е направил”, намеква за вината на невярната си половинка Калканджиева, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
усуф
преди 4 години
0
Браво Жени, супер си, идеална си, с тази гнусната няма какво да се занимаваш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени