За първи път! Ето го хонорарите в Под прикритие! (Пълен списък)

5167
15 Януари 2014, 11:18


Захари Бахаров е най-скъпоплатения актьор в сериала „Под прикритие“. За първи път лъснаха хонорарите на актьорите от хитовата кримка, научи HotArena.net.


Заплатите на звездите от лентата бяха пазени в най-строга тайна. Днес обаче вече е ясно кой, колко взима.


Най-скъпоплатен актьор в листата е Захари Бахаров. Звездата получава цели 10 хилядарки за всеки епизод, който снима.


За ролята си на Иво Андонов Захари е успял да договори най-високо възнаграждение. Само за сравнение Ивайло Захариев, който играе ролята на ченгето Мартин е на дъното на класацията — получава едва 5 хиляди лева.


Колегите му Владо Пенев и Михаил Билалов взимат съответно по 8 и 7 хиляди лева. Дори любимецът на публиката Мариан Вълев—Куката получава едва 7 хиляди лева.


И докато пикантната клюка за хонорарите за първи път стана публично достояние, то какво предстои да се случи в новия четвърти сезон на сериала скоро ще стане известно. Зрителите трескаво се питат дали Иво Андонов, който бе застрелян в края на трети сезон ще оживее.


Бахаров е един от най-търсените актьори в момента, но има шанс да остане в сериала. Осолено ако успее да предоговори заплащането си и да спечели по-висок хонорар в новите серии.


За сметка на баснословните суми на звездите във филма, актьорите с епизодични роли, получават по 300 лева на ден. Хонорарите на статистите във филма варират между 50 и 150 лева, в зависимост от сцените, в които участват.


За да се защитят от неочаквано напускане на някоя звезда, продуцентите са предвидили клауза, според която актьорите дължат неустойка в размер на 50 хиляди лева, ако напуснат по свое желание.


Междувременно от новия трейлър стана ясно, че зрителите скоро ще станат свидетели на неочаквани обрати и ще се срещнат с нови герои, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изроди
преди 4 години
0
"Зрителите трескаво се питат дали Иво Андонов ще оживее." - кой се пита трескаво бе, тъпунгери, те го дават и в трейлъра, че е жив, не е тайна за никого! Много ясно, че дръвчо ще взима най-малко, от него не става чеп за зеле! Никой не знае защо изобщо е в сериала! Със Снежана Макавеева са еднакво бездарни и противни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени