loading...
loading...

Загорял пловдивчанин сваля Преслава с мръсни думи на салфетка (Всичко за случката)

2885
29 Октомври 2016, 12:15


Преслава се оказа в центъра на поредната нелепа свалка, научи HotArena.


Не веднъж и два пъти топ звездата Преслава е била обект на мъжкия нагон и е получавала директни и доста груби предложения за интимни контакти от свои подпийнали и превъзбудени фенове по време на участията си. Последната подобна случка е само от преди няколко дни. Певицата била на участие в хитов клуб и Пловдив и в разгара на купона, вниманието й било привлечено от напорист мъжага.


Господинът, видимо опиянен от поетото количество алкохол и красотата не любимката си, нахално избутал всички пред себе си, за да успее да се добере до сцената. Щом се приближил достатъчно до Преслава, протегнал ръка и тя веднага засякла, че й подава нещо. Под светлината на прожекторите първоначално си помислила, че искат да я наградят с някоя и друга столевка.


Очите на певицата грейнали и тя с отработено движение си прибрала хартийката от ръката на фена. Секунди след това обаче останала с доста смесени чувства, сред които определено преобладавало разочарованието. Вместо едра банкнота, в ръката на Преси се оказала най-обикновена салфетка, върху която се мъдрели телефонен номер и доста нецензурно послание с открито сексуален контекст.


По лицето на певицата феновете й прочели учудване, леко възмущение, но миг след това тя смотала салфетката и продължила с изпълнението си, сякаш нищо не се е случило. Това определено не е първата й подобна случка, но повечето мераклии поне подплатяват офертата си с конкретна сума, а този се надява да го огрее без да се изръси, коментират присъствали на случката, пише "България днес".

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени