Защо Миглена Ангелова е в затвора?

8382
07 Юни 2016, 12:58


Миглена Ангелова на няколко пъти през последните месеци е засичана сред чакащите за посещения в Централния софийски затвор, научи HotArena. Водещата на сваленото от ефир предаване „Искрено и лично“ била заподозряна от надзирателите, че върти любов с престъпник. Истината обаче се оказала по-прозаична.

За разочарование на служителите в затвора се оказало, че няма кой знае какви поводи за клюки. Русенката не е залюбила затворник, а придружава своя приятелка до зандана, където лежи синът й. Посещенията в софийския затвор са регламентирани и се правят два пъти в месеца. Независимо колко хора искат да разговарят с един затворник, те разполагат с 40 минути за свиждане, които си разпределят, както намерят за добре. Миглена придружавала приятелката си в затвора най-вече за опора и кураж, но не отказвала и да влиза в зандана от време на време, пише 'Всеки ден". 

Когато Миглена не влиза в затвора, чака чинно майката на осъдения отвън в колата си. Така мадам „Искрено и лично“ губи на практика целия си ден, но е категорична, че подкрепата й е от изключително значение в такъв момент. Затова не съжалява.

Това не е първият случай, в който Ангелова посещава зандана. Преди години тя имаше бурна любов със затворника Емил Недков, който обаче лежеше зад плевенските решетки. Двамата се запознаха именно на мястото за лишени от свобода, където журналистката снимаше епизоди за предаването си и докато разговаряла със затворниците, пеперудите изпърхали в стомаха й.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
соня
Преди 1 година
0
Каквото и да се пише за тази кучка все е вярно!Много я сърби сега в критическата,всъщност нея винага е сърбяло между краката!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени