Златка разкри ИСТИНАТА за ВИП Брадър (ВИЖ)

12474
16 Ноември 2012, 10:22


Златка Димитрова проговори за пръв път пред медиите след излизането си от Къщата, научи HotArena.net. Тя разкри доста любопитни подробности не само около престоя си, но и относно живота си извън ВИП Брадър.

 

Плеймейтката категорично отрече да е влюбена в Багата. Истината е, че заради изолацията са се отключили стари емоции. „Когато си затворен два месеца в едно пространство с някого, имаш много свободно време да мислиш”, призна Злати.

 

Освен това, Благой също не е бил съвсем безразличен. „Когато погледите ни се срещаха, веднага единият обръщаше главата си на другата страна. Навсякъде имаше стъкла и аз виждах, че той ме гледа с периферното си зрение”, спомня си Златка.

 

За съжаление обаче, настоящето й гадже Миро не разбирал по този начин и й бил страшно обиден.

 

Вижте цялото интервю със Златка пред „24 часа”.

 

- Златке, имате ли мъж, който ви чака навън?

- Имам връзка от година и три месеца с мъж, който е женен. Казва се Мирослав. Той е семеен, има и дете. Аз разбирам, че за мен тази връзка няма бъдеще.

Днес (вчера - б.а.) по-рано се чух с него, ще се срещнем по-късно. И не знам дали сме заедно. Дори и да ме чака, мисля, че не мога да продължа така.

 

- Той как прие чувствата, които показахте към бившия си приятел Благой Иванов?

- Той е много обиден за случката с Благой и си мисли, че аз още имам чувства към него. Не е така. Когато си затворен два месеца в едно пространство с някого и имаш много свободно време да мислиш, в теб се отключват стари емоции, спомени. Освен това Биг Брадър ми възлагаше мисии, свързани с него. Аз вече съм го преодоляла.

 

- Мирослав би ли оставил семейството си заради вас?

- Много пъти сме си говорили на тази тема. Аз съм му казвала, че вече не мога да живея така. Когато искам да му звънна и да му споделя нещо, не мога, защото знам, че той е със семейството си.

 

За мен е важно той сам да вземе решение. Не знам и доколко държи на съпругата си. Между другото ние не се крием. Излизаме заедно по ресторанти, аз познавам приятелите му, бизнеспартньора му.

 

Занимава се със строителство и има бизнес с лавандула.

 

- Когато се запознахте, знаехте ли, че е женен?

- Запознахме се в един фризьорски салон. Много се харесахме и излизахме 3 седмици, преди той да ми каже, че има семейство.

 

На мен не ми стана приятно. Обаче винаги съм подхождала с голямо разбиране.
В телефона си ме е записал със собственото ми име - Злати. Жена му знае за мен.

 

- Преди да влезете във "ВИП Брадър", знаехте ли, че Благой също ще е вътре?

- Да, бях чула. Затова му пратих есемес. Написах му: "Бага, ще влизаш ли в къщата?" Първоначално се обиди и ми написа: "Точно на теб ли ще ти кажа?" След това разговаряхме и ми се извини.

 

- Той обиден ли ви е за нещо? Защо ви избягваше в къщата?

- В първия ден всичко беше окей. На втория ден обаче, не знам защо, между нас имаше голямо напрежение. Разминавахме се, не си говорехме. Когато погледите ни се срещаха, веднага единият обръщаше главата си на другата страна. Навсякъде имаше стъкла и аз виждах, че той ме гледа с периферното си зрение.

 

Ние се разделихме по скайп. По това време той замина да се бие професионално в Америка. Той беше там, а аз - тук. Имаше и много непознати момичета, които ми изпращаха есемеси, че е излизал с тях или че са го виждали с други жени. Всъщност ние не сме си изневерявали. И двамата допускахме грешки. Разделихме се глупаво, като си казахме чао по скайп. И затова между нас още има много недоизказани неща.

 

- Той романтичен мъж ли е? Каква беше връзката ви?

- Запознахме се през септември 2009 година, когато спечелих конкурса "Мис Плеймейт". Всеки човек има трудни моменти. И нашата връзка затова беше толкова силна. Защото тези моменти ги изживявахме заедно. Аз живеех у тях, при родителите му. Имаше период, в който нито той, нито аз разполагахме с пари. Грижех се за къщата. Не съм плащала ток, вода. Спомням си, че докато той беше в Германия, където му оперираха и двете ръце, аз с хонорарите си от фотосесии му купувах хранителни добавки.

 

- Имали сте абсолютно уреден живот в Гърция. Какво се случи?

- Да, бях първи курс в университета, когато на нашето море се запознах с един мъж. Грък е, казва се Фотис, сега е на 35 години. Заминах на сляпо. Той живееше в Атина, там живях 5 години. Там се научих на много неща - етикеция, морал. Аз работех във фирмата му. Той се занимаваше с реклама, имаше и две списания. Знам, че в момента е мениджър в гръцка телевизия.

 

- На какъв език си говорехте?

- В началото говорехме само на английски. Благодарение на него знам езика много добре. Неговата баба Мария много ме обичаше, майка му се казва Теа - тя ме научи на гръцки. Живеехме в къща. И например сутрин си правим кафе и тя ми показваше предмети и ми казваше гръцкото наименование.

 

Постоянно гледах и гръцка телевизия, учех рекламите наизуст, а след това ги цитирах на Фотис. Той много се забавляваше.

 

В началото, когато ме запозна с приятелите си, бях много предпазлива в изказа си. Той все ми повтаряше да се отпусна и да говоря повече. Той много се гордееше с мен, въпреки че в началото приятелите му гледаха на мен като на типичната българка, която е дошла в Гърция да се ожени и да си уреди живота. А реално в началото той нямаше толкова пари. След това бизнесът му потръгна. Беше ми поръчал кола BMV Z 4 кабрио.
Живеехме много луксозно. Нищо не ми беше забранено. Но и аз много давах - ставах сутрин, първо оправях къщата, перях, след това на фитнес, работа, вечер готвех. Подари ми и годежен пръстен.

 

- Защо тогава се прибрахте в България?

- Хванах го в изневяра. Бях прочела на телефона му няколко есемеса. До последно вярвах, че е само флирт. Прибрах се един ден вкъщи и ги видях двамата. Отворих вратата и я затворих. Скандали не съм вдигала. Тогава си оправих багажа и се прибрах в Бургас при майка ми. След месец той се върна, падна ми на колене, извиняваше ми се,
но аз бях много наранена. Така и не се върнах при него.

 

- Тук какъв стандарт имахте? Работехте ли?

- В началото нямах работа. Той знае, че родителите ми нямат възможности. И първите месеци ми изпращаше пари.

 

Това е точно в периода, преди да спечеля "Мис Плеймейт". Снимах се за списания, клипове. Вземах много ниски хонорари от 300 лева.

 

- В какво семейство израснахте?

- Когато бях в 3-и клас, майка ми и баща ми се разведоха. Той се казва Димитър, художник е, много ерудит човек. Емоционален е като мен. Живее сам, няма си друго семейство. Майка ми се омъжи. Вторият ми баща също се казва Димитър. Беше много добър човек, както се казва, о на мравката път правеше. Майка ми ни научи със сестра ми да се оправяме сами - гладехме си дрехите, чистехме, готвехме.

 

- С какво се занимават родителите ви?

- Майка ми е учителка, баща ми вече е пенсионер. Никога семейството ми не е разполагало с много пари. Спомням си, че имаше период, в който ядяхме само хляб с
масло и мерудия.

Тогава фирмата на втория ми баща фалира и трябваше да се изплащат много заеми. Това не ми е влияело на самочувствието.

 

- Във "ВИП Брадър" разказахте, че е умрял в ръцете ви.

- Да, така е. Имаше рак. В болницата в Бургас му направиха снимка и казаха, че дробовете са прекрасни. Същата снимка я занесох в "Токуда", където ми казаха, че има тумор в напреднал стадий. Излъгах го, че болестта е още в началото и че само трябва да си направи няколко изследвания в София. Първоначално се стабилизира, аз му бях поръчала лекарства от Америка. След една инжекция, която му биха в Бургас, обаче състоянието му се влоши рязко.

 

По това време аз бях вкъщи, грижех се за него, хранех го, къпех го. И един ден умря в ръцете ми. След това аз го избръснах дори.

 

По ирония на съдбата година преди това аз открих вуйчо си мъртъв. Беше 15 септември и с майка ми отидохме до баба. Вуйчо имаше рак на стомаха в напреднал стадий. Беше станал 40 кг, не се хранеше. Влязох в стаята, приближих се, пипнах му ръцете, които бяха ледени, и видях, че вече не диша.

 

В такива моменти Господ сякаш изпраща сили да се справяме. Събраха се много трудни моменти за мен. Всъщност всеки човек е преживял драми, на мен ми дойдоха малко в повече.

 

- Защо водите дело срещу бизнесмена Николай Банев?

- Делото е от 10 години. Имаме наследствена земя на Каваците, къмпинг "Смокиня". Имаме къща на първа линия до морето. Всяко лято прекарваме там. Николай Банев обаче иска да я вземе против закона с фалшиви документи.

 

- Ще заведете ли дело и срещу жълтите медии у нас

- Прочетох 7 купа вестници, 1 вярно нещо няма. Прочетох, че докато съм била в къщата, някои от тях са писали, че всеки може да спи с мен срещу 3000 лева. Това никога не се е случвало. Когато Любен Дилов влезе в къщата, ми каза: "Ти си голям пич!" Срещнал братя Диневи, които му казали, че много ме харесват. "Ама аз не ги познавам", казах му аз. Дилов ми каза, че знае това. Те му разказали, че аз съм от малкото момичета, на които никой не си е плащал, за да бъде с нея.

 

- Получихте ли вече предложения да работите в телевизията, каквато е мечтата ви?

- Преди да вляза в къщата, Венета Райкова ми предложи да водя своя рубрика в "Горещо". Не знам дали е още в сила. Ще я попитам. Много бих искала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
rado djapankata do rado prashkata
преди 4 години
0
trqbvashe samo da te pokanqt ,ama nikoi ne te pokani :))))) Ymri gnido mrusna i dolna !!aide sas zdrave
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lil
преди 5 години
0
0bi4am te,Zlati!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
0
браво Злати поздравявам те за откровеното интервю!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Koko
преди 5 години
0
Taq pone e imala trudnosti ne kato nqkoi Ku4ki , kato "Brat mi e toq, brat mi e onq..."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
BNB
преди 5 години
-1
"niski honorari ot po 300Lv", mome nqkoi rabotqt za 300 cql mesec...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 5 години
-1
Злати е страхотна мацка- сприятели се с всички в къщата и съм сигурна, че и се кефеха от сърце!!!Евала Злати-"Златното"момиче !!! Пожелавам и да е жива и здрава и от тук насетне само положителни емоции и една голяма истинска любов, която да я направи истински щастлива!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ц
преди 5 години
-5
Недодялания олигофрен е КЪЦИ! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ц
преди 5 години
-2
Нещастниците я изгониха и оставиха оня недодялан олигофрен ако мога така да се изразя! Но евала, Златка беше най-истинският човек в къщата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
к
преди 5 години
-3
Браво Злати имах друго мнение за теб но ти си пич много си готина само така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rado Prashkata v Big Brother All Stars
преди 5 години
-38
ОТВОРЕНО ПИСМО НА РАДО ПРАШКАТА ДО ВСИЧКИ НЕГОВИ ПОЧИТАТЕЛИ, МЕДИИТЕ И ПРОДУЦЕНТИТЕ НА ВИП БРАДЪР: " Аз съм звездата от Биг Брадър 2 Радо-Прашката които вие още познавате и помните а са минали от моето участие цели 7 години. Скъпи фенове подкрепете ме да вляза и да участвам в Биг Брадър All Stars Обещавам ви едно много различно и готино реалити шоу истинско забавление и удоволствие ще бъде да го гледате с моето участие вътре в къщата. Ще се насладите на много приятни моменти от моето участие! Само Продуцента Нико Тупарев трябва да ме покани и да бъда част от шоуто. Шоуто ще бъде много по-яко с мен и по-гледано защото аз съм забавен интересен и хората винаги се забавляват и смеят с мен когато аз съм гост в някое ТВ Предаване. Много ми се влиза да знаете само за това си мисля и това искам и желая от все сърце и душа да бъда участник в шоуто! Аз съм колуритна и популярна медийна личност в България! Станах известен през 2005 година с моето влизане в Биг Брадър 2 По-Прашки. Ето и снимки от моето..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени