Зловещо! Новият дом на Куркински обитаван от духове!

1671
10 Февруари 2012, 14:30


 

Призрачни шумове чува нощем Мариус Куркински! Зловещите звуци идвали незнайно откъде, но не давали и секунда покой на иначе несуеверния актьор, пише „България Днес”.

 

 

Изпълнителят на „Ти-ри-ри-рам” не е нито набожен, нито вярва в духове, но откакто се изместил в новия си апартамент, все повече започва да се интересува от окултното.

 

 

Той вече е убеден, че домът му е обитаван от призраци и е решен да си потърси нова квартира, далеч от злокобните шумове. След двата обира около Коледа той напусна квартирата си на бул. „Евлоги Георгиев” и няма намерение да се връща там.

 

 

Проблемът обаче бил, че Куркински е изключително стиснат и едва ли скоро ще си намери изгодна квартира. Пословичното му скъперничество стига дотам, че да спи в театрите по време на турнетата си, тъй като се скъпи за хотел.

 

 

В същото Мариус Куркински обаче не е закъсал за пари. Напротив! Той изкарва прилични хонорари като режисьор, които не падат под 10 000 лв., а турнетата му са свръхпечеливши. Въпреки това, актьорът очевидно предпочита да споделя покрив с духове, отколкото да се охарчи малко повече.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени