Зорница Линдарева: Парите от мъжете-спонсори ги инвестирам в бижута, чанти и скъпи дрехи

2185
11 Ноември 2014, 14:00


Моделката Зорница Линдарева никога не е крила страстта си към парите. Както изтъкваше, че е от богато семейство, така после сама зачеркна думите си, че са живели обикновено, а сега са потънали в дългове. Това явно я кара подсъзнателно да бъде материалист и задължително мъжете в живота й трябва да й правят скъпи подаръци, за да достигне до мечтания стандарт, научи HotArena.net.

 

Не е нужно да имаш диплома за психолог, че да схванеш подтекста на думите на Линдарева. Но за това след малко...

 

Брюнетката не съжалява за участието си във „ВИП Брадър“. Докато зрителите считаха, че по-голямо унижение една жена не може да си причини, то Зорница смята, че това е било „едно страхотно ново преживяване“.

 

Споделя, че се е научила „да се стикова с група хора“ и да работи в екип, да бъде коректна и отговорна. Макар че аудиторията видяха основно как клюкари зад гърбовете на другите и създава интриги, което не е в разрез с казаното от нея.

 

Моделката отрича да има проблеми с алкохола. През първите десет дни от престоя си в Къщата е преживяла най-големия си срив, вероятно затова намираше утеха във виното.

 

Сега твърди, че не може да съди Тачо за шамара, тъй като това е било моментно негово поведение. В шоуто обаче направи цяла драма заради този удар и бе изкарала Манов като насилник, от когото се страхува. Сега обаче е омекнала...

 

Не се плаши, че съпругът на Жени може да заведе дело срещу нея, както се закани, и била „силна и можела да се пребори“ с това. Между другото, според зрителите, силата е последното нещо, което са видели, че Зорница притежава.

 

Тачо и Калканджиева не са сред хората, които Линдарева иска да вижда извън реалитито. Воче, Кучкова, Wosh, Влади и Тити Папазов обаче сред онези, които желае да среща и навън.

 

Въпреки че Зори започва интервюто си за сп. „LoveStyle“ с думите „Не, не съжалявам“, че е участвала във „ВИП Брадър“, в средата му обаче казва така: „На мен ми стана много мъчно за тези хора. Те не заслужаваха това, което им причиних“. Тук тя визира майка си и баща си и унижението, което те претърпяха заради нея.

 

Все пак „страхотното й ново преживяване“ е ощетило някого – родителите, а това не е малък повод, за да не съжалиш, че си се омаскарил в социален експеримент по телевизията, претендирайки че си психолог, както тя не един път е изтъквала.

 

Дано Линдарева не разчита да си изкарва хляба с психоанализи, тъй като все още не се е преборила със самата себе си и не е успяла да си помогне.

 

Моделката признава, че не знае дали е готова за деца, но е сигурна, че ще има само едно, тъй като счита за тежко пребе да има повече.

 

По-големият с 15 години Ивайло продължава да е със Зори. Заедно са вече 5 години и той остави съпругата си заради нея. Брюнетката твърди, че го обича, както и той е доказал чувствата си към нея. Не държи да имат брак, тъй като семейните отношения я плашат.

 

Иво Редбула, както стана известен в медийното пространство, е преживял тежко аферата на Линдарева с Тачо. Тя е убедена, че той не го показва, но обидата ще стои дълго време в душата му.

 

На въпроса какви подаръци й е правил досега, тя отговаря: „Хиляди неща са. Трудно ще ми е да изброя. Чантата ми е от него, очилата, телефоните, парфюмът...“. В шоуто пък се оплака на Жени, че й е обещал скъпа и известна марка кола, но все не стигнали до момента, в който ще й я купи...

 

С 10-те бона евро, които е получила като компаньонка на ботагат, Зори признава, че е пръснала за бижута и скъпи италиански дрехи.

 

Все още няма идея какво ще прави с хонорара от „ВИП Брадър“. Има опция да запише магистратура в чужбина и вероятно част от тях ще замине в осъществаването на това.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени