Зорница Линдарева: Участието ми във ВИП Брадър беше пълен провал! (Вече не била психически нестабилна и слаба)

2935
30 Май 2017, 14:00


Наскоро Зорница Линдарева отпразнува рожден ден, но е изпаднала в Сатурнова дупка, поради което е била потисната и е усещала тежест. Преди години покрай рождения си ден дори е катастрофирала и почти винаги енергията около датата й на раждане й влияе негативно, узна HotArena.

 

Има хора, които не знаят за съществуването на Сатурновата дупка и не изпадат под влиянието й. Но Зори знае и дори често се присеща как баща й е починал навръх рождения си ден.

 

Бившата моделка има влечение към Турция и ориенталския лайфстайл и си го обяснява, че в един от миналите си животи е живяла там. Дори е започнала да ходи на уроци по турски език.

 

Линдарева определя участието си във „ВИП Брадър“ като пълен провал. „Всъщност моето представяне в ТВ формата беше пълно фиаско от гледна точка на социалните и моралните аспекти на думата. На всякакви квалификации и етикети се нагледах, чух и видях за себе си, но за мен това определено беше най-конструктивното нещо в досегашния ми живот. След този формат аз се преродих!“, споделя тя в интервю за „Шоу“.

 

Понякога се връща и гледа кадрите и се намира много слаба – постоянен хленч, мрънкане и плач. Твърди, че си е научила уроците и е поработила над духовното си израстване и сега няма нищо общо с преди.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени