Зорница стана още по-нагла! Натиска се на Тачо и не го оставя да диша! (Жени ПОБЯСНЯ!)

1918
21 Октомври 2014, 14:00


 

Зорница Линдарева отново потъпка честта си и показа, че е най-обикновена парцалена кукла, която всеки може да дърпа и да води за носа. Въпреки че голяма част от съквартирантите я посъветваха да се държи достойно и да спазва дистанция от Тачо и Жени, тя реши, че отново трябва да го преследва и да му се мазни, узна HotArena.net.

 

Моделката дори не прие намека на Манов, че тя за него нищо не представлява и той не я желае около себе си. Откакто влезе за втори път в шоуто, Тачо я игнорира, но тя е толкова глупава, че го възприема все едно я е помолил да не се отделя от него, пише Pik.bg.

 

Брюнетката намери подходящия случай и с просълзени очи дори му изповяда мъката си. Чувствала се много самотна и нещастна в Къщата, а самочувствието, на което винаги е разчитала, взело да се изпарява.

 

„Всичкото това напрежение ми се отразява страшно зле. Имам усещането, че не съм аз. Понякога се гледам, наблюдавам се отстрани и не мога да се позная. Искам всички гадни неща тук да приключат“, изстреля Зорница, молейки Тачо за съчувствие.

 

Тя не получи такова, а дори го отблъсна още повече. Дотолкова, че той сподели на жена си, че Линдарева не спира да го преследва.

 

Говори се, че реакцията на Жени не е била никак добра. Побясняла и заплашила Зорница с бой, ако не остави съпруга й на мира.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени