Worldfs ще организира вашето събитие

656
07 Май 2012, 16:21


 

Тези дни след трескава подготовка стартира новият проект на ивент-мениджъра Фавиол Сефери и младия гримьор и стилист - Никола Иванов - www.WORLDFS.EU.

 


Това е агенцията, целяща събирането на множество услуги, предлагани от различни фирми и организации, утвърдили се като най-добри на пазара - на едно място, предимно в сферата на модата и шоубизнеса.За проекта организаторите споделят: „Костваше ни много усилия и време да открием правилния подход и начин да предложим услугите си на широката аудитория. Открихме, че най-добрият начин на този етап е да създадем сайт, чрез който да покажем част от нашата работа и това, на което сме способни.

 


Искаме да покажем, че във България има млади и талантливи хора, които въпреки малкия пазар, са склонни да останат и да се развиват тук. Ние не определяме себе си като агенция, а по-скоро като проект, който предстои да бъде изграден и утвърден на територията на България, а много скоро - и на някои от другите балкански страни.
 


Нашата дейност се изразява в това да помогнем с организацията на вашето събитие или да открием следващите топ-лица за вашата рекламна кампания.

 


До този момент имаме осъществени множество мероприятия, сред които конкурси, концерти и др. Нашият екип е работил с едни от най популярните и красиви жени в България.
 


През идната година ни предстоят също така много проекти с известни имена от българското кино и мода, както и работа по снимки на доста популярни руски изпълнителки.Може да разгледате работата ни в интернет на адрес www.worldfs.eu или във фейсбук страницата ни http://www.facebook.com/WORLDFS.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени