Абсолютен рекорд на джакпота - 10,4 млн. лева! Два пъти повече българи играят за него в Lafka!

1064
02 Септември 2016, 13:42


Поради огромния интерес „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” вече ще има теглене и в петък.


Печалбата в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария достигна абсолютен рекорд от 10,4 млн. лева. Деветима късметлии бяха съвсем близо до спечелване на най-големия джакпот в страната. Той обаче остана непокътнат след вчeрашното теглене в сряда и набъбна с нови 200 000 лева!


Крупната печалба предизвика истинска еуфория сред участниците. Два пъти е нараснал броят на българите, които играят „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”. Поради огромния интерес, играта вече ще бъде с две тегления седмично. Освен в сряда, шанс за спечелване на джакпота участниците ще имат и в петък.


След вчерашното теглене петима късметлии могат да се похвалят с познати петици и страна на монета в играта. Двама от тях са от Бургас, а останалите щастливци от Враца, Русе и Карнобат. Познавачите забогатяха с по 6 000 лева, тъй като са играли с двоен шанс „Ези и Тура”.


Четирима късметлии уцелиха петици в играта, но не и изтеглената страна на монетата и си спечелиха по 1000 лева. Двама от щастливците са от София, а останалите от Перник и Хасково.


„ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” можете да играете онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka. Фишове можете да попълвате и в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени