Алекс от София с необикновена история: Свалих 42 килограма без йо-йо ефект (Вижте как)

2009
16 Август 2016, 13:00Алекс Иванова е телевизионен продуцент, който живее и работи много активно. Но има един проблем—тя е на 43 години и тежи близо 100 килограма, научи HotArena.

При все това, тя успява за 7 месеца да свали повече от 40 килограма и да промени живота си напълно.

Алекс признава, че работата й е доста натоварена и заради напрегнатия график, лесно качва килограми. В един момент се поглежда в огледалото и установява, че е качила повече от 40 килограма над нормата си, а е на една ръка разстояние от трайното увреждане на организма и хапчетата.


„Здравето и самочувствието бяха критични—мигрени, избухвания, морска болест в колата, сърцебиене и слабост. Не можех да си вържа обувките и да кача един етаж стълби.

Де що грип мине—го прекарвах, пиех антибиотици и се мъчих да се ограничавам в храната, от което бях все по-гладна.”, споделя за себе си Алекс.

В един момент тя осъзнава, че не може да продължава повече така.

В интернет намира многобройни „лесни” решения със съмнителен ефект, за които ясно си дава сметка, че не работят. Накрая попада на историята на Аманда Интини—канадка, която сваля 38 килограма, благодарение на съветите на българския лекар — д-р Пелов.

Медикът скандализира здравната общност с метода си на отслабване, при който пациентите приемат основно мазнини и нищо друго. След срещата с доктора Алекс променя и мисленето си.

„Осъзнах, че хората са привлечени от онези, които излъчват здрав дух, позитивни са и са усмихнати. Именно такива хора привличат вниманието на останалите”, казва още тя.

Самата тя променя мисленето си и осъзнава, че красотата започва отвътре. А благодарение на лекарския режим успява да свали излишните килограми, пише delo.bg.

Диетата на д-р Пелов се базира на спорния за момента метод на прием на мазнини, за сметка на въглехидратите в организма.
Д-р Пелов ме изненада с много съвети, но когато каза: „Яж мазнини и ще отслабнеш!“, вече ме шокира!

При мен беше персонално изготвена програма на принципите на функционалната медицина с холистичен подход. Именно по този начин се намират и лекуват причините на болестта, не се заглушава симптомите с временни решения.

Тя е базирана на съвременни медицински биохимични изследвания и генетика. Холистичният подход е подчинен на идеята за естествената способност на човешкия организъм към самоизлекуване.”, допълва тя.


За 6 месеца тя сваля 30 килограма и започва ефективно да тренира, а след още 6 вече е свалила още 12. „Сега съм 57-58 кг. Свалила съм, на практика един цял човек от себе си.

Нямам йо-йо ефект, а ям повече, отколкото когато бях почти 100 килограма.”, разказва Алекс и не крие, че се чувства повече от щастлива и смята, че живее втори живот след промяната.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени