Анелия и Наталия Гуркова комшийки

https://hotarena.net/az-jenata/aneliia-i-nataliia-gurkova-komshiiki HotArena.net
Анелия и Наталия Гуркова комшийки

Фолк певицата Анелия и Наталия Гуркова се оказаха първи дружки. Нещо повече–двете живеят почти врата до врата, тъй като са комшийки, научи HotArena.


Оказа се, че бившата мис България и Анелия живеят в една кооперация в столичния квартал „Лозенец“. Звездата на „Пайнер“ има два апартамента в района, като единия от тях и точно под дома на Гуркова.


С Наталка сме съседки от доста отдавна. По този начин се и сближихме.

Ходим си заедно по партита, отделно не си пропускаме рождените дни. Много мил човек е, добър приятел е“, споделя за отношенията си с Гуркова фолк певицата, пише „Всеки ден“.


Често към компанията им се присъединява и фолк певицата Бони. „Хората като ни видят, и ни бъзикат, че сме сестри“, шеговито подмята още Анелия.

2 Коментара

Ева

преди 8 години

БРАВО БОНИ,ИЗДАДЕ ЧЕ И НАТАЛИЯ Е ЦИГАНКА.ТЯ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ ГО КРИЕ И ЗАЛИЧАВА,НО НАИСТИНА СТЕ КАТО СЕСТРИ.КРЪВ.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

„Хората като ни видят, и ни бъзикат, че сме сестри“, шеговито подмята още Анелия. Ева,прочети добре,и тогва прави неверните си коментари! Нищо лично,не ме разбирай погрешно,но познавам добре семейството на Наталия,и те уверявам,че са чисти българи,при това много културни и интелигентни хора!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.