Анелия заби младо лъвче, след като хвана букета на сватбата на Миро + ще бият ли сватбени камбани за певицата?

4186
16 Септември 2016, 09:58


Фолкпевицата Анелия излиза с по-млад мъж от нея. Авантюрата между изпълнителката и мистериозния младеж започнала наскоро и засега нещата между двамата изобщо не са сериозни, дочи HotArena.

"Да, Анелия има нов приятел, но не мисля, че гледа много сериозно на него. По-скоро предпочита да се забавлява и да се радва на живота, вместо сериозно да се обвързва", коментират хора от обкръжението на певицата.

Анелия категорично изключвала възможността в момента да планира сватба, тъй като това изобщо не стои на дневен ред пред нея. Мислите за бебе пък изобщо не са част от съзнанието на чалгарката. За бъдеща сватба на фолкпевицата се заговори, след като тя хвана букета на брачната церемония на колегата си Миро и любимата му Ели.

"Наложи се Ели да го хвърля два пъти. Но и двата пъти си идваше към мен, без да съм се борила за него. Даже първо се дръпнах, като видях с какъв замах го хвърля. Той мина покрай ръката ми, одраска ме и падна на земята между мен и майката на Миро. Втория път го хвърли още по-силно, удари се в бузата ми и падна в ръцете ми", сподели Анелия, намеквайки, че упорито се е опитвала да избяга от кармата, но въпреки това събитието се е случило. И допълни: "Meсец преди сватбата Миро ми се обади и ми съобщи, че се жени и кани най-близките си. Естествено, отговорих му само да каже къде и кога - ставам и тръгвам. Защото го чувствам като по-големия ми брат. Като част от семейството ми".

Анелия е известна с това, че упорито крие детайли около личния си живот и предпочита любовните й преживявания да не достигат до широката общественост. Въпреки това понякога издайническа снимка или разказ на приятел дават подробности за любовния статут на изпълнителката.


На сватбата на Миро Анелия не за пръв път хваща булчински букет. Преди време, когато прави промоция на албума си в популярна столична дискотека, фолкпевицата отново се оказа с цветя в ръцете. Колежката й Бони реши да импровизира и да ориса един от букетите със сватбен знак. На сцената се наредиха още Галена и Андреа. До тях изненадващо се появи и сестрата на братя Маргини - Марияна Маринова. В крайна сметка Бони направи всичко възможно Анелия да хване букета. По това време Анелия излизаше с Мартин Данона, който присъстваше на въпросната вечер и веднага беше засипан с поздравления. Но до официално обвързване между двамата така и не се стигна, а към днешна дата дори не са двойка. Вместо него Анелия се радва на ласките на по-младия си приятел, пише "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени