Ани Салич купи кръчма на брат си, с когото от години бяха във вражда, заради проблемите му с властите!

2321
01 Май 2015, 14:58


Братът на Ани Салич – Антон, доскоро беше най-добре пазената тайна в семейството на новинарката, узна HotArena!

 

Баткото на телевизионната звезда е професионален шофьор, а и преди години имаше проблеми с властите, така че оправната македонка избягваше името й да бъде свързвано с това на най-близкия й роднина. Напоследък обаче в отношенията им е настъпило рязко затопляне, като Ани дори е направила съвместна инвестиция с Антон в заведение в Поморие, твърдят колежки на новинарката, пише „Всеки ден“.

 

Големият брат от доста години върти волана на огромен камион в САЩ, а всичко припечелено влага в имоти у нас. В Благоевград шушукат, че Антон Валеов притежава три апартамента на апетитни места в града, имал собственост и в София, и по морето. Ани обаче прекъсна всякаква комуникация с него след левашка издънка преди 10 лета.

 

През 2005 г. баткото се издъни, опитвайки се да влезе нелегално в България през македонската граница. Валеов прави тайната маневра, тъй като се стреми към американско гражданство, но за целта десет години не бива да се връща в родината си. Единственото, което спасява брата на Ани Салич от решетките, е обстоятелството, че той има чисто съдебно досие. Разбирайки какви ги е свършил батко й, новинарката провежда хладен разговор с него, след което двамата прекратяват отношенията си.

 

Прегрешението на Тони не е особено срамно, но амбициозната телевизионерка по това време се бори със зъби и нокти да се утвърди в професията и не иска никакво петно в биографията си.

 

Ани най-после откликнала на опитите за контакт от страна на брат си преди година, когато той й изпратил сантиментална рисунка за 45-ия рожден ден. Сърцето на коравата новинарка се стоплило и двамата започнали да прекарват все повече време на телефона. В края на 2014 г.

 

Тони излязъл с предложението двамата да инвестират в крайбрежно ресторантче в Поморие, като негов агент задвижвал сделката. Салич е заложила поне 50 хиляди лева в съвместния проект, но според запознати с ежемесечните фишове в Нова телевизия, тя е изкарала тази сума само от началото на годината.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени