Ани Владимирова разкри: Каменов е откровен простак, Бориса си вирна носа (+ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)

5428
11 Април 2014, 15:33


Психоложката „Къртицата“ Ани Владимирова постъпи много непрофесионално, като реши да разкаже някои пикантерии около участниците в Базата. Заяви, че Бориса е амбициозна и в името на това играе роля, която е по-различна от действителното й поведение, а Емил Каменов бил „откровен простак“ и „пръч“, научи HotArena.net.

 

Функцията на специалистката е по предварително зададена схема от продуценти и сценаристи да търси „адекватни за българската аудитория“ типажи. Споделя, че за втория сезон на екстремното реалити й е било казано да търси интелигентни хора – „Да няма тъпанари, простаци“ и мисли, че досега няма някой „откровен простак“ в селекцията тази година, освен Емил Каменов. Той е търсен специално, за да влезе в ролята на „български пръч“.

 

Емил Русев е спечелил на кастинга с историите си за любовницата, затова са решили после да поканят и жена му.

 

Влизането на Виктория не било по сценарий. Джумпарова си е подала документите и за сезон 1, и за сезон 2, със статут като обикновен участник, а не ВИП.

 

Любовният триъгълник Русеви-Вики описва така: „едната иска любов, другата признание, той иска забавление“, пише bgreality.bg.

 

Според Ани Бориса се е поставила в роля на „прима балерина“. „В самата къща … вие не виждате ли Бориса колко много си е вдигнала летвата и така хубаво си играе, че никой няма да успее да се уреди с нея до края на шоуто според мен. На нея това ѝ е играта и мисля, че я изпълнява перфектно. Сега ѝ обърнаха много внимание и си вирна носа.

 

Малко се възгордя заради мъжкия интерес. Тя не е на 35 години със стабилно его и това я ласкае. Сега още се доизгражда като жена и това я ласкае и ѝ действа на самочувствието“, добавя още Владимирова към описанието на моделката.

 

За нея всички участници в играта са до някаква степен интриганти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
0
Тази застаряваща пластмасова брантия е толкова неприятна,колкото и по-голямата част от участниците в къртицата.Само не знам защо Анито е в толкова голям разрив с науката и професията която изпълнява.Нали психологията е наука,която учи и изучава естественото поведение,естествените дадености на човек,кара ни да бъдем в баланс със себеси и т.н.В какъв баланс със себе си е Анито като тя няма нищо нейно и естествено по фасадата си.Един куп операции,опъвания,фъфлещи джуки и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мнение
преди 4 години
0
А за долното интриганство на Бакалова,учтиво премълчава. Нали е Вип. Пък и Къртица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AZZ
преди 4 години
0
Що не драснете една статийка за китайските боклуци,които продава Бориса в сайтчето си и които представя за свой дизайн?вярвам,че можете да се справите с тази задача :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени