Грахич на война със Слави: Седиш на миризливото диванче и дрънкаш глупости, расист!

https://hotarena.net/laifstail/grahich-na-voyna-sas-slavi-sedish-na-mirizlivoto-divanche-i-drankash-gluposti-rasist HotArena.net
Грахич на война със Слави: Седиш на миризливото диванче и дрънкаш глупости, расист!

Бившата му вокалистка: Благодаря, че се отървах от тая помия

Бившата вокалистка на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич скочи на бившия си работодател - Слави Трифонов, по повод конфликта Израел - Иран.

Грахич отговори под пост на Дългия, който защити позицията на евреите, като му написа дълъг отговор:

"Ти пък кФо разбираш от война....Ти пък кога си бил част от война... С кое право демокрациьо коментираш по подобен начин? Кой ти търси мнението изобщо (то изобщо дали е твое, или на сценаристите? Нали знам как процедираш? Та тоя роман е написан от твой потърчко, но няма значение де). Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш глупости. Бах тоя национализъм. Пейте си там песничките и много не коментирай за неща, за които нямаш и понятие. Не си всезнайко и няма и да бъдеш, българино(расист)! Ай сиктир, той ще казва Исляма къв бил! Щом подкрепяш тоя ужас в Газа, да ти се връща бате. Понякога се чудя как може да съм била част от нечовеци. С изключения на някой. Благодаря ти Боже, че се отървах от тая помия", сподели под поста на Слави Трифонов певицата. Отделно Грахич пусна и снимки на починали ирански деца.

Явно мъката, че беше уволнена преди години, още не е стихнала в душата на Цвети, коментират я познатите й. След като се махна от "Ку-ку бенд" по заръка на Евгени Димитров тя започна самостоятелна кариера.

"Причината да ме махнат бе, че обърках две фрази от "Притури се планината". Не се забеляза на сцената. Но много тежко преживях уволнението. Бях се сринала. Живеех с тази болка четири години. Това рефлектира върху здравето ми. Започнах да не ям, отслабвах. И само гаджето ми беше до мен. Да, той е ром, но какво от това, обичаме се", призна Цвети.

Тя е категорична, че никога не се е възползвала от това, че шеф й е бил Слави Трифонов, "както много хора правеха и продължават да правят". "С днешна дата съм благодарна за всичко, което ми се случи и тогава, и сега", твърди осъзнато Цветелина Грахич.

3 Коментара

Анна

преди 1 месец

Ох, милата как иска да стане отново известна ..... и отново на гърба на Слави! Славата липсва.......

Коментирай

Аз1

преди 1 месец

Тъпа овца. Кой щеше да знае за нея ако не беше Слави? Гледай си мангал в кьщи и си трай!

Коментирай

777

преди 1 месец

Може ли да коментирате без да обиждате!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.