Азис призна: Страдах, че съм циганин!

1927
03 Януари 2017, 10:01


Кралят на поп фолка Азис неведнъж е споделял, че не е имал особено щастливо детство. Но при все това, изпълнителят за първи път споделя, че понякога се е срамувал от произхода си, научи HotArena.


Още като ученик, той често е бил малтретиран от връстниците си в училище. А причината бил ромският му произход.


Малтретирали са ме в училище, защото бях от друга раса. Когато се хранехме, някои деца не сядаха на моята маса, защото съм циганин”, признава в свое интервю изпълнителят.


Въпреки трудните години, той успява да се превърне в знаменитост. А в последните години коренно промени и имиджа си, пише "България днес".


Остарях и високите обувки вече не сами удобни. Раздадох ги.


Майка ми бе против онзи мой образ, но с времето имаше много скъпи неща, които тя износи”, споделя още певецът.

Днес той предпочита да залага на съвсем различна визия. И печели доста фенове особено в страните от Близкия изток, където вече е знаменитост.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потресена
Преди 1 година
-2
Всичко се връща на този свят! Българинът си е заслужил мизерията! Жалко за момичето. А на Азис му се възхищавам. Успя да докосне и българи и цигани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
Преди 1 година
-3
А казват че бъргаринът не е бил расист и че по времето на комунизма каго циганите работили никой не ги гонел. дрън-дрън. Аз имам личен пример как съучениците ми топмозеха едно момиче, как й нахлупваха кошчето за боклук на главата и как когато някой черпеше с бонбони за ЧРД подминаваше цигането. ....пак си помислете колко сме добри, "българи"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени