Бащата на Ивайла Бакалова отново нехае за нея. Белязал я за цял живот още в детството! (Ужасяващи разкрития)

3563
06 Септември 2015, 15:52


Ивайла Бакалова не поддържа отношения с баща си повече от половин година, научи HotArena.

 

 

Д-р Божидар Бакалов за пореден път е обърнал гръб на миската, както между впрочем е било и през почти целия ѝ съзнателен живот. От миналия ноември Ивайла се премести заедно с дъщеря си Рая в Дубай. Това сложило и край на крепката връзка между нея и баща ѝ.

 

 

„Исках да замина за Дубай през 2009 г. Но и емирството бе ударено от финансовата криза и реших, че е по-добре да изчакам нещата да се стабилизират. Веднага, щом разбрах, че международното изложение ЕКСПО за световни технологии на държавите от цял свят през 2020 г. ще бъде в Дубай, си казах, че това е моментът, който чакам. През следващите 3-4 тук ще е добра дестинация за бизнес, затова смятам да ги използвам максимално. И след 5 години ще се върна за постоянно в България”, разкри плановете си миската, която в момента е на ръководна позиция в компания за недвижими имоти

 

 

Това заминаване отново замразило отношенията между баща и дъщеря, затоплили се за кратко покрай нещастието, което сполетя красавицата  в „Къртицата”. Тя остана в шоуто почти до края му, но на едно от най-опасните изпитания увисна по коляно във въздуха след изстрелване с катапулт, пише "Уикенд".

 


Смелата Ивайла премина през две тежки операции, при първата от които натрошеното ѝ коляно буквално е било събирано костица по костица. Последва и продължителна рехабилитация, продължила над една календарна година.

 

 

„Ще излъжа, ако кажа, че баща ми не се интересуваше от мен в този период. Звънеше ми, за да се информира какво се случва с крака ми, питаше как се чувствам аз. Искаше да помогне с каквото може”, признава Ивайла.

 

 

Преди няколко месеца обаче двамата за сетен път прекъснали комуникация. Бакалова признава, че никога не е искала да има дрязги с баща си, но не можела да забрави кошмарното си детство, за което главната вина била на д-р Бакалов.

 


Той подлагал на системен тормоз Ивайла и близначката ѝ Божидара. Преди време миската разказа как когато била на 6 години, баща ѝ я провесил през балкона от 12-ия етаж с главата надолу. От уплах загубила говора и започнала да разговаря нормално чак година по-късно. 

 

 

„Винаги съм имала чувството, че моят баща ме мрази. Беше много начетен, първи асистент на проф. Чирков. Но замина за Америка на специализация. Върна се след 10-11 години в затвора заради изнасилване”, разказа още Бакалова. В последствие обаче стана ясно, че процесът е скалъпен и след като бе признат за невинен, хирургът бе екстрадиран от американските власти. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени