Блатечки пак върти номера, остави Катерина и хукне при Диляна (Кога ще остане от два стола на земята?)

3437
31 Януари 2016, 12:00


Асен Блатечки още тъче на два стана, нищо че официално обяви, че се е разделил с Диляна, научи HotArena.

 

Двуженецът изостави актрисата и новородения си син и се върна при съпругата си Катерина, която вече е вдигнала ръце от нея. Въпреки това Асен не е престанал да поддържа взаимоотношения с Диляна, която си му е тръпка.

 

Затова той се разкъсва между двете си любими жени. Официалното му местоживеене е в апартамента на Катерина, но всеки ден може да бъде забелязан да навестява Попова и Борил.

 

Преди няколко дни Асен обядва заедно със съпругата си, след това я остави в дома им на „Раковска“ и хукна при Диляна. Ревнивата съпруга Катерина, която по чудо прости изневярата на Блатечки, едва ли подозира, че той продължава да посещава манекенката. В противен случай досега да го беше натирила, пише „Уикенд“.

 

Блатечки отиде да търси прошка от жена си още докато Диляна беше бременна, но тогава тя не можа да преглътне унижението. „Щом е влюбен, нека бъде с онази, която му е на сърцето”, казвала Катя пред приятелките си.  

 

След като Борил се родил, отношенията между Асен и Диляна съвсем закуцали. Те разбрали, че просто не могат да съжителстват заедно. Тогава актьорът пак почукал на вратата на Катерина, но този път тя му отворила и по приела обратно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
qwertyuiop
преди 2 години
0
Мухлъо... дано поне се грижи за децата които е направил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
-1
А защо си мислите, че всичко което четете е вярно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?????
преди 2 години
0
На неговата възраст ако не изграден характер поне трябва да знаеш какво искаш. А той- мачовско излъчване и държание на тийнейджърка в цикъл ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени