Брадърът Киро - големият борсов играч ли?! Явно вече така наричат хакерите, източващи кредитни карти (Подробности за лъжите му)

2794
17 Септември 2015, 13:51


Имиджът на изпечен борсов играч, за какъвто финалистът в „Биг Брадър” Кирил Симеонов претендира, че е, май наистина ще се окаже по-скоро параван, който крие незаконни дейности, узна HotArena.

 

Устатият варненец, който на финалната права бе победен от Никита Джонсън, имал друг – по-скандален, също не по-малко доходоносен бизнес, пише „Уикенд“.

 

30-годишния бърборко от Варна е на „ти” с фондовата борса в Ню Йорк, която му носи солидна печалба от търговията с акции и ценни книжа, според собствените му думи. През целия си престой в Къщата, напереният нервак имаше претенции да е най-умният сред всички съквартиранти, а на зрителя му втръсна от фукните за двете му международни дипломи, които доказвали какъв интелигент и финансов гении е – магистърска от САЩ и бакалавърска от Милано.

 

„Най-просто казано гледам да купя една акция, когато е евтина, и да я продам, когато е по-скъпа. Хората си мислят, че това е лесна работа. Седиш пред компютъра и цъкаш едни клавиши. Цъкаш, ама само който не го е пробвал, не знае за какво напрежение става дума, брат! На секундата трябва да решиш дали да рискуваш 1000 долара.

 

Случвало ми се е да рискувам 1200 и след това да загубя 2000. Хората се лъжат, че интелигентните хора са сухари, с ризка и очилца, но аз съм 100-процентов бохем!”, обясняваше на останалите брадъри тънкостите на борсовия си занаят Киро.

 

Бохем и борсов играч, ама друг път! От няколко седмици тема №1 във Варна е фалшиво напомпания имидж, с който Кирил Симеонов се е представил във формата. „Киро има сестра Сияна. Баща им работи в чужбина и все още ги издържа. Купува им БМВ-та. Какъв играч на борси е, когато е денонощно пиян. Голям палячко е и във Варна всички го знаят.

 

Киро е мамино гевезе и бохем с на тате парите, разкриват истинското лице на финалиста негови съграждани.

 

Всъщност варненци не твърдят, че не е невъзможно Кирил Симеонов да търгува с акции, но не Нюйоркската борса била основният му източник на доходи след помощите от състоятелния му баща, който работел по петролни станции из няколко държави. Киро наистина бил играч, но в бизнеса с източване на кредитни карти, а търговията на „Уол Стрийт” била единствено за параван.

 

Край морето се мълви, че варненецът използвал по предназначение познанията си в интернет-хакерството, като най-често каширал по електронен път от авоарите на чуждестранни граждани.

 

Във версията на Кирил, че е борсов търговец, наистина има нещо гнило. Варненецът се оплете като пиле в калчища, когато журналистката Соня Колтуклиева го попита дали има задължителната регистрация за търговец на борсата в Ню Йорк.

 

Киро не даде категоричен отговор с „Да” или „Не” и се измъкна от ситуацията, че не е длъжен на отговаря някаква си госпожа, която не познава.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 2 години
0
пълни глупости, няма нищо вярно в тази статия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 2 години
0
Ако е такъв сериозен бизнесмен и работи здраво, дали ще влезе в една къща за 1 месец, че и след това остана с другите си авери? Това момченце, може да е на 30 години, но се държи като 18 годишен нарцистичен и дезориантиран младеж. Аз лично му симпатизирах в началото, но май не се усети къде е границата и мина отвъд нея. Интересно ми е сега кой му върти бизнеса и се занимава с така ценните акции, че може да си позволи да не работи. То ясно, че сега за ВИП Брадъра са взели хонорари, но ако бизнесът му е доходоносен и не търси евтина слава, нямаше да остане. Както и да е, дано се научи да приема градивна критика и да осъзнае какво иска точно от живота, защото ми изглежда добро и интелигентно момче, което не може да използва правилно положителните си качества, заради едното крехко его. Не е лошо понякога да си много над нещата и да не си толкова дребнав.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ММ
преди 2 години
-3
само факта че вярваш на подобни статии написани в долнопробни сайтчета, показва колко си ограничен! Като излезе специално ще ти се обади да чуе градивната ти критика хаха


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени