Бременната Джина направила 6-часов преход в планината! Готова е да износи още едно дете + какъв е бил режимът й

1791
03 Март 2017, 14:00


Джина Стоева катерила планините по време на своята бременност, узна HotArena.

Певицата споделя, че е била бременна в петия месец, когато с приятели направили 6-часов преход до едно езеро над Банско. Поход, гимнастика, йога и съвсем обикновени разходки пеша са били основните й занимания през последните 9 месеца.

На 27 февруари Джина роди дъщеря. Певицата е избрала да роди нормално и разказва: „Сега разбирам нашите майки – не им е било лесно, но си струва болката. Невероятно усещане, велика емоция“, коментира от болничната стая за "Телеграф" фолкаджийката.

Тя споделя, че е изкарала леко бременността си и е качила само 12-13 килограма. „По този начин бих износила още едно дете“, разкрива младата майка. Тя не се е ограничавала с храненето,м но не е прекалявала. "Най-много ми се ядяха супи, салати, плодове, сладко, тестени неща, не толкова месо и по-мазни храни".

Джина Стоева все още не мисли да се връща на сцената. „Всичко зависи от кърменето, а що се отнася до нови проекти, не възнамерявам да бързам. Музиката вече не е изкуство, а бизнес. Влагаме хиляди левове в нови проекти. Затова както има една приказка, когато ми е кеф –тогава“, казва Стоева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени