loading...
loading...

Булка преживя най-кошмарното си вървене към олтара! (ВИДЕО)

7763
27 Август 2013, 18:00


Рускинята Ирина не е от жените, които си спомнят сватбения ден като най-приказния миг от живота, разбра HotArena.net !

 

Сигурно и тя като малко момиченце е мечтала за бяла рокля, пищна сватба, неземно красив младоженец, цигулки и всички възможни лигави екстри! Е, тя е получила може би всички тях,…барабар с най-големия резил в живота си!

 

И тя като повечето младоженки си се е радвала на просторната ритуална зала, тържествената музика, бавен ход, арка с цвета и…неудобни обувки, пишат от kliuki.ws!

 

Милата Ирина, вместо да бърше сълзи при спомена как е вървяла рамо до рамо с нейния Сташек, ще се наложи да обяснява откъде е купила фамозното си розово бельо! Просто се е оказала от малцината, които преживяват гаф в най-съкровения миг.

 

Тя се препъва, което не е толкова страшно, ако полата на роклята й не се смъкна и заоблените й прелести не бяха заснети за поколенията!

 

Едно е сигурно, тя ще остане незабравима за жената от Ритуалната зала. Обикновено те забравят младоженците веднага – толкова много двойки са оженили. Ирина и Стас обаче просто намериха начин да се врежат завинаги в паметта й.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени