Чеченката във „Фермата“ тотален хит!

1849
11 Септември 2017, 22:00


Една от най-атрактивните участнички във „Фермата“ скри топката на останалите като показа завидни умения дори за мъж с брадвата. Чеченката Марина успя да победи всички жени в първия дуел на хитовото риалити на бТВ.

 

Най-впечатляваща за мъжете се оказа победата й в играта за най-бързо цепене на дърво с брадва, на което лъснаха заложбите на русата бомба. Тя вече си спечели прякора Мяу Мяу заради пискливия си глас, но се оказа, че с брадвата Марина не бива да се подценява.

 

Марина е истински Терминатор“, категоричен беше мъжкият отбор.

 

Мога да отрежа глава на кокошка, аз съм чеченка. Но мога и на човек“, обясни техниката си наглед крехката блондинка.

 

Марина пристигнала в България през 90-те, точно в началото на войната с Русия и оттогава живее у нас. Снощи Мяу Мяу с терминаторските заложби разкри и други свои особености. Наред с физическата сила, тя притежавала и силен сексуален апетит и то към по-млади мъже. Един от любовниците й бил с цели 19 години по-млад. Това, че е връстник на сина й – вратаря Стефано Кунчев, не притеснявало 46-годишната дама. „Стандартния секс ми е много скучен, харесвам нестандартен секс, мното нестандартен“, откровена е Марина, която не крие, че за да се случва той е прибегнала и до пластичната хирургия. „Имам 400 кубика силикон“, хвали се русата бомба.

 

Освен за уменията си с брадвата снощи тя получи похвала от участниците и за уменията си с уста. Марина се оказа ключова за разпалването на първия огън с лък.

 

Знаеш ли как трябва да духаш – все едно духаш супичка. Нежно!“, обясни техниката си на останалите палавата чеченка.

 

През първата седмица тя ще има имунитет и не може да бъде пратена на дуел. Същото важи и за футболиста Алек, който отвя на финала волейболния гигант Владо Николов като успя да издои крава по-бързо от него.

 

Във втория епизод на „Фермата“ влезе и икономистът Владимир Каролев, който ще има ролята на старейшина и веднага пое контрола за първата седмица.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени