Чистачки кумували на Венета Райкова (Омъжила се без пръстен, няма нито една снимка от сватбата)

2872
28 Юни 2015, 10:26


Две чистачки от кметството на село Бели Осъм са кумували на сватбата на Венета Райкова и съпруга й Тихомир преди 10 години, научи HotArena!

 

Водещата се омъжила съвсем спонтанно и неглиже по време на уикенд в Троянския балкан. Импровизираната сватба, на която кумували двете непознати жени, шокирала близките на Райкова, които хал-хабер си нямали, че е станала булка, пише „Уикенд“.

 

Кметът на селото бил с широко скроена душа, вдигнал телефона и извикал съответната служителка от дома й, защото този ден тя не била на работа. Оженили се без пръстени, шампанско и музика. Така Венета и Тишо се сдобили със свидетелство за граждански брак №1, защото в затънтеното село никой не се бил женил.

 

„Реално аз булка не съм била. Омъжих се по дънки и джапанки по време на един уикенд в балкана. Спряхме в първото село, попитахме кмета дали може да ни ожени и той го направи. После му изпратихме по пощата необходимите медицински изследвания, а той ни прати документа за граждански брак.

 

Кумове са ни чистачките от кметството. Тържество не е имало. Не обичам шумните и помпозни събития и не мога да си причинявам типичната сватба”, разкри тв водещата. Тъй като венчавката й била непланирана, Венета нямала нито една снимка от най-важния миг в живота си.

 

Тишо многократно й обещавал някой ден двамата да сключат църковен брак, а Райкова най-после да се види в булчинска рокля, но до венчавка така и не се стигнало.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени