Чочо си татуира кръст, за да не се ожени трети път

1920
17 Ноември 2011, 10:00


Обичаният български актьор Петър Попйорданов се е зарекъл, че трети път няма да се излъжe да сключи брак, въпреки че има спътница в живота - приятелката му от години Даниела. 

 

Когато окончателно свалил брачната халка, Чочо татуирал кръст на безименния си пръст, който да го подсеща никога повече да не предприема тази крачка в живота си. 

 

Актьорът бе женен първо за певицата Хилда Казасян, а след нея и за актрисата Йоана Буковска.

 

"Какво означава сватба? Пред всички заявяваш - ето това е жената на моя живот. Изричаш някакви думи за вярност. Това отдавна в съзнанието на съвременния човек не съществува. Живеем в свят на броене на секунди и минути. Динамиката е такава, че след 5 минути може да те няма. За какво ми е тогава да се женя трети път", пита Чочо. 

 

Пред сп. "Story" той разказва и за втората си сватба с Буковска.

 

"Беше много обредна и тайна. Сутринта се качих на едно такси и отидох до ул. "Раковски". Там купим букет от циганка. Нарочно го направих, за да бъде вещерско по някакъв начин. Роклята беше абсолютно скромна, почти като нощница. И какво от това? Разделихме се. Истинското е нощно време да започне да ти тупка сърцето за някого. Иначе няма смисъл".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени