Данчо Караджов: Не мога да понасям зет си! Причината- не предлагал брак на Лора, скъсвал се да й кръшка (Още от скандала)

4670
01 Ноември 2015, 10:00


Данчо Караджов въобще не харесва новия си зет Валентин и в опитите си да го раздели с дъщеря си дори е спрял да общува с него, разбра HotArena.


 
Причината за разногласията било явното нежелание на Валентин да предложи брак на Лора. Певицата се преструвала, че това решение я устройва, но истината била, че искала да има малко повече сигурност във връзката си. Варненецът Валентин и без това вече имал слава на плейбой и продължавал с флиртовете, макар и наскоро да стана баща, пише "Уикенд".„Лора все говори, че не иска сватба, но и е криво, че не са й предлагали такава, Като приказката за лисицата и киселото грозде – казва, че бракът не й е важен, но само защото не вижда никакви изгледи за него”, клюкарстват запознати. Тази ситуация никак на се нравела на бащата на Лора и той решил категорично да покаже на Вальо, че без брак не е желан в семейството. Дори на първия рожден ден на своята любима внучка Алиса, рокаджията се запънал, че не иска да ходи. Именно инатът на Караджов станал причина за провеждането на две парита – едно за роднините на баща си във Варна и друго за семейство Караджови. На второ парти Вальо също решил да влезе в ролята на обидена госпожица и не се появил, за да поздрави зетя и тъщата.„Тя се държи сякаш във всичко това няма проблеми, но й е трудно да лавира между двамата си любими мъже. За сега Вальо е поставен на по-предна позиция, но двамата с баща й имат силна връзка и няма да е изненада, ако в крайна сметка избере да е на негова страна”, размишляват близки до певицата. Доказателства за напреженията в семейството е и неоспоримият факт, че с бившия приятел на дъщеря си Део, Данчо Караджов бе изключително приветлив. Двамата дори прекарваха мъжки уикенди на дивана у дома в гледане на мачове и говорене за музика и политика. С новия на Лора рокаджията така и не се е появявал публично – знак, че не желае по никакъв начин да обвързва името си с него. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.......
преди 2 години
-1
Тя и твоето Лорче,Данчо, е света вода ненапита!!Не е нужно ти да го понасяш,Лора да си го търпи ако може,ако не.......да се оправя!Много те е слушала до сега,та и сега.........пожар!!Да ти е живо и здраво внученцето,душичката малка!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени