Деян Донков спря да бие Радина (Психолог укроти мачото на Народния театър)

2454
04 Юни 2015, 15:00


Буйната глава на актьора Деян Донков най-после е увряла, говорят в актьорската гилдия, разбра HotArena!

 

Агресивният мачо, който редовно отвързваше юмруци срещу крехката си половинка Радина Кърджилова, се е смирил като агне и държи ръце в джобовете. Чудото се случило след продължителни сеанси при известен столичен психолог, където глезеникът на Народния ходи от няколко месеца, пише „Всеки ден“.

 

Деян се връщал вкъщи променен след всяка визита при терапевта и вече броял до 10 даже преди да кресне срещу половинката си.

 

„Не можем да ги познаем – Радина заглади косъм, успокои се, доби самочувствие и вече не ходи с наведена глава. Деян вече не й посяга, че даже тя му повишава тон, а той мълчи и преглъща яда си“, разказаха близки до темпераментната двойка.

 

Само допреди няколко месеца двамата спретваха скандал след скандал, като очевидци разказваха как почти след всяка запивка актьорът шамарел половинката си. Сега обаче известният терапевт укротил тотално нагона на насилника и Деян впрегнал цялата си воля, за да се превърне в джентълмен.

 

Психологът приложил на побойника техники, блокиращи безумния му гняв, и успял да внуши на пациента, че налагайки любимата, се проявява като слаб и безволев мъж. Деян проумял, че с непоносимата си агресия става жалък и накрая може и да загуби любовта на иначе очевидно зависимата от него Радина.

 

Психологът обяснил на актьора, че ако продължава с боя, рано или късно Кърджилова ще го намрази и с връзката им ще бъде свършено.

 

Донков се прочу като насилник към половинката си още в самото начало на връзката си с талантливата Радина. Макар че страстта между двамата е силна, терорът от страна на Деян бил задължителен при всяка запивка на двамата бохеми. Дали в заведение, или по улиците, очевидци разказваха грозни истории – как актьорът налага като боксова круша половинката си, най-често от ревност.

 

Както „Всеки ден“ писа, преди 2 години на сватба на общ приятел на двойката почерпеният Деян така млатил Радина, че избил предните й зъби и си стигна до жалба в полицията, която обаче уплашената актриса оттегли. Агресивният нрав на Донков бил добре познат и на предишни негови приятелки. Говори се, че е посягал и на предишната си любовница – моделката Kpиcтинa Mилeвa.

 

На тормоз, макар и само психически, била подлагана и майката на дeтeтo мy, aĸтpиcaтa Aнacтacия Ингилизoвa. Сега обаче е като нов. Дай Боже така да продължи, чукат на дърво приятелите на Донков.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени