ДЕМОН обладал малката щерка на Наско Сираков! Ванга ги избавила! (Вижте цялата ЗЛОВЕЩА ИСТОРИЯ)

2734
13 Септември 2015, 10:00


Черна магия е провалила кариерата на Наско Сираков в „Реал” (Сарагоса) и е поставила през сериозни изпитания цялото семейство на футболната легенда, узна HotArena.

 

Преди 26 години домът на Сиракови в едноименния испански град се превърнал в къщата на духовете, а неговите обитатели преживели паранормални събития, каквито допреди това гледали само по филмите.

 

Наско, Илиана Раева и двете им дъщери Виолета и Славея се изнасят към Испания през 1988 г., след като след дълги преговори Политбюро решава да го пусне на гурбет, пише „Уикенд“.

 

Милко Балев и Пенчо Кубадински, който отговаря за спорта, му подпечатват

 

виза за Запад срещу 950 000 долара

 

от „Сарагоса” и 250 хил. долара годишна заплата за Наско.

 

Преди да се установят в Сарагоса, Сираков изкарал месец сам, докато открие подходящото жилище за трите си жени. Спрял се на апартамент в кооперация на няколко метра от парка „Хосе Антонио Лабордета”. Някъде около година след началото на престоя на Сиракови в Испания над семейството надвиснали черни облаци.

 

Точно се е възстановил след операция и треньорът му Радомир Антич чакал от него пак да опъва противниковите мрежи, без видима причина здравето на Наско изведнъж се сринало. Но още по-странното е, че това се случвало само преди мач. Симптомите са като на летен грип – повръщане, диария, висока температура.

 

 „Първия път взели неразположението му за грип. Когато обаче всичко това се повторило втори, трети, четвърти уикенд, лекарят в  „Реал” вдигнал ръце, за пръв път имали подобен случай в кариерата си”, пресъздават историята от преди две десетилетия и половина близки до семейство Сиракови. 

 

С момичета, Славия и Виолета, също започнали да се случват странни неща. Сутрин 6-годишната кака се будела цялата в пот – не спяла по цели нощи, тъй като

 

из коридора се чували шумни стъпки.

 

Най-тежко обаче било състоянието на Виолета. „Посред нощ се будила с истеричен рев и писък. Илиана и Наско се втурвали към стаята й и я заварвали да си удря главата в стената. Детето изглеждало като обладано от демон. Водили са Вили при няколко лекари, но никой не е успял да й постави някакви диагноза”, разказват още семейните приятели на футболиста и грацията. 

 

Покрай тези събития Раева започнала да се интересува от езотерична литература и достигнала до извода, че на семейството й е направена черна магия. В биографичната книга на Наско Сираков се потвърждават странните случаите в апартамента в Сарагоса. Тъмните сили от него успяла да изгони Ванга, след като 

 

отчаяната Илиана хванала самолета

 

от Испания и отишла да търси помощ в Рупите. Петричката Касандра осветила вода и заръчала на Раева домочадието й да си умие лицата с нея. Водата от Ванга прогонила демоните. Наско обаче пропуснал доста мачове и се включил в последните два. Скоро след това се разбрало, че управата на „Сарагоса” се подменя, но новите шефове свиват бюджета и няма да продължат договора му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деймън
преди 2 години
0
Как бих обладал Илияна !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени