Деси Зидарова забърса общински съветник (Правят си хубавото в Истанбул)

3599
06 Март 2014, 14:00


Все още семейната Деси заби ново гадже – общински съветник, а клюката обикаля от седмица целият Велинград. Представителят на местната власт Александър Гагов бил завоеванието, което е в резултат задаващия се развод с мъжа й Михаил Маджов, научи HotArena.net.


Не е известно как са се запознали новите любовници, но пък жителите на Велинград шушукат, че мястото, на което пламнала развръзката на новата дружба, било извън пределите на страната.


Зидарова и общинският съветник палували чак в Истанбул, където изкарали няколко романтични дни в средата на миналия месец, пише в. „Уикенд“.


И 18-милионният мегаполис обаче не се оказал достатъчно голямо място, за да се скрият от любопитни очи и да останат неразконспирирани. Новият приятел на прелюбодейката я завел в комплекс „Сортие”. Той се слави като един от най-елитните места на Босфора със общо 7 ресторанта, които залагат на различни световни кухни.


По същото време, на същото място, отмаряли и наши съграждани, които разпознали мъжа и жена на съседната маса, които си гукали с българска реч.


Зидарова и Гагов похапвали от някои от традиционните турски ястия и пресни рибни деликатеси, които прокарвали с пенливо бяло вино.


Новият екскурзовод на Зидарова стана печално известен преди 5 години по време на граждански бунт срещу феодала Фидел Беев. Тогава народът въстана срещу затварянето на градския стадион, апортиран от общината в смесено дружество, контролирано от бившия депутат.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 4 години
0
курвата гладна няма да остане не я мислете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ioan
преди 4 години
0
хаха де да не го познавам,а Теди Александрова е останала на сухо,така го е пуснал!Поредната измислица!А бизнеса му е ресторант в квартал Чепино-Родопско село и не се отлепва от Теди която набута в Пайнер!Проверете си фактите преди да пишете на посоки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени