Диана Найденова израснала без баща, лъгала, че е дъщеря на Васил Найденов

3066
19 Март 2017, 15:00


Уволнената  от Нова телевизия водеща Диана Найденова се оказа голяма почитателка на Васил Найденов. Тя не само обожава песните му, но и преди години се е представяла за негова дъщеря! Това призна самата журналистка педи седмица по време на участие на Васко Кеца, издават свидетели на изцепката й, дочу HotArena.
 
Миналата седмица Диана била забелязана в популярен столичен пиано бар, където била в компанията на съпруга си Мирослав. Двамата се наслаждавали на изпълненията на Васил Найденов. В разгара на купона, вече добре почерпена, Найденова не издържала и се качила на сцената, любезно поканена  от Кеца.

Тя грабнала микрофона  от ръцете на естрадната звезда и започнала да припява заедно с него. След това дръпнала доста странен монолог.

„Знаеш ли, Васко, имам една странна история, свързана с теб. Винаги съм обожавала творчеств ото ти, още  от дете! Та като бях ученичка, разправях на всички, че ти си ми баща”, изтърси журналистката.

Диана разказа пред всички присъстващи в бара как е израснала само с един родител, защ ото биологичният й баща я зарязал още като бебе. Затова в ученическите си години тя съвсем по детски лъгала връстниците си, че татко й е не кой да е, а самият Васко Кеца.

"Нали фамилиите ни са еднакви – и двамата сме Найденови, та аз обяснявам, че ти си ми баща. Остави друго, но имаше и такива, които ми вярваха. Така че сега ще те нарека „татенце” и ще те целуна”,  отсече журналистката пред слисания певец, който запази самообладание и взе да се смее. „Ама аз не съм чак толкова по-стар  от теб”, измъкна се той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени