Джена изпуши покрай сватбата, поканите са раздадени + кои ще пропуснат тържеството

8551
20 Юни 2016, 09:50


Фокпевицата Джена тотално изпуши покрай организирането на сватбата си, която ще е на 3 юли. Тя не само, че иска да направи всичко сама, а и не спира с участията, научи HotArena.

Джена дори раздаде покани за сватбата, като сред първите поканения бяха колежките й Емилия и Мария. Навръх 3 юли, когато е и рождения й ден тя ще вдигне сватба с Атанас Стоев-младши.

Двамата се залюбиха преди година, а само няколко месеца по-късно решиха да се оженят. Джена е луднала в последните дни покрай организацията на сватбата. Пътува до Пловдив да уточнява менюта, тоалети, шаферки. Въпреки личните си ангажименти Джена не е намалила участията, като понякога има по 2 на вечер.

Същинското тържество ще се проведе в хотел в Пловдив, като до церемонията няма да бъдат допуснати външни лица и хора без покани. Голям бонус за Джена е, че няма да брои хонорара на „Канарите“. Продължава да бъде пълна загадка кои ще бъдат другите поканени колеги и кои ще бъдат низвергнати за сватбата на годината. С шанс да пропуснат сватбата са Преслава и Галена заради битките за лидерски позиции във фолк средите, пише "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени