Джина пак нападна Алисия! Права ли е обаче този път?

https://hotarena.net/laifstail/djina-pak-napadna-alisiia-prava-li-e-obache-tozi-pat HotArena.net
Джина пак нападна Алисия! Права ли е обаче този път?

Джина Стоева пак нападна Алисия, видя HotArena.

Ден след интервюто на  певицата от Вакарел, Стоева пак досади на широката публика с ферманите си.

 

„Ако Алисия беше убедена в правотата и невинността си, интересно защо не даде никъде гласово интервю (Тв предаване или „Сигнал БГ“), а само текстово. Да ви кажа ли защо? Защото текстовото интервю може да бъде контролирано (от към въпроси) и редактирано от нейният ПР и, защото се чувства уязвима“, започна пак с контраатаките Джина.


Само че този път май няма да се окаже права.

 

Защото Алисия даде „гласово интервю“, точно за Сигнал БГ, където в продължение на близо час отговаря на нападките на колежките си.

 

Интервюто беше на живо, така че не може да се говори за редакции на въпросите и отговорите от нейния пиар, както Стоева твърди.

 

„Честно казано, вече ма-а-алко започва да ми писва от Джина. Голямо мрънкане, голямо реване, едно и също нещо. Поне първо да беше проверила дали има гласовото интервю, преди пак да разводни с приказки“, негодуват фолк фенове.

 

„Няма ли да млъкнеш вече? И като вдигна такъв скандал, какво постигна? Занимаваш хората толкова време с проблемите си, че чак си досадна“, гласи друг коментар в официалната страница на Джина Стоева.

 

Не желая да оборвам последните злостни коментари! Ще говоря, докато те продължават да казват лъжи и да се опитват да замазват. На който му е в повече, има избор да не влиза тук и да не чете. Дори Алисия да агитира всичките си фенове да плюят по мен, пак няма да спра да търся правдата“, справедливо заключва все пак Джина Стоева.

 

А кой е прав в целия казус? С радост бихме научили вашето мнение в коментарите по-долу.

 

 

23 Коментара

offf

преди 8 години

To vse edno da sporish s radioto...........Zmiqta kakvo pravi,qde si opashkata ot zlobichka,ta i Gina taka.

Коментирай

eli

преди 8 години

sprost 4ovwk ne si zaslujava da spori6 edno si baba znae edno si bae nekakva istina koqto si e neina i ve4e nikoi ne se interesuva razbrahme 6to za stoka si

Коментирай

мими

преди 8 години

Аз питам вас защо се иска гласност от Алисия а не от Стораро? С тази статия сте долу горе обективни. Поздравления! Джина си търси виновник за неуспехите си и е съвсем нормално да се хване за Алисия сигурно всеки ден ставайки от леглото благодари че дуета не се получи за да има и тя милата малко внимание от пресата,но тя няма да и помогне с скандали хит не се прави а и тя е отдавна забравена добре че Алисия и дойде като подарък от съдбата че да се сетим за нея!!

Коментирай

ауууу това жена ли е ????????

преди 8 години

Оф, това на първата снимка жена ли е? Отвратителна физиономия. И стига мрънка бе травестит, остави Алисия на мира, некадърница, която си търси оправдание за некадърността си. Пфууууу, аман от тая, от къде пак се пръкна. Ауууууу, и поне визия да имаше, глас като няма поне визия , а тя отврат.

Коментирай

a de

преди 8 години

не знам за първата снимка дали е жена,ама на втората си е баш маймуна с изпилен нос и грозна маймунска уста.

Коментирай

ха

преди 8 години

Я покажи твоя снимка, да те видим по-красив/а ли си?

Коментирай

обективно

преди 8 години

Тази статия да не би да е, защото Алисия ще съди предаването на Опосумите с мяукащ на диалект караджовски клоун! Като подкарат всички да се види, че тука все пак "не оплюват само Алисия" и не се води обещаната преди време( при Карбовски) "лайняна война" спрямо нея! А ВанчО нали е "меринджей" на Клозетното чучело, сега с нея ще попаднат пак под "светлините на прожекторите", ама от онези настолните, "дето ги насочват в очите", защото това е дългогодишен тормоз над човек, а после се захванаха с детето, което е непростимо, според мен! Той не е глупав, но като си е избрал да лансира тъпа проститутка е така! Алчността и цинизмът все някога си намират "майстора"!

Коментирай

asq dartofelata

преди 8 години

darta sbra4kana prostitutko,aman ot tebe i dramite ti ve4e.vse nqkoi ti e kriv,vse ti jertvata.

Коментирай

хаха

преди 8 години

гръмни се пишлеменце такова

Коментирай

смрад

преди 8 години

хахаххах като глиган в действие е с тези изпилени ноздри.мърша грозна,личната курва на касъмчо.

Коментирай

---

преди 8 години

Джинa нe дaдe ли тeлeвизиoннo интepвю в пpeдaвaнeтo Πaпapaци пo BTV? Toвa пpeдaвaнe ce излъчвa нa зaпиc, зaщoтo вoдeщaтa нямa ĸaпaцитeт дa вoди нa живo. Фaĸт e, чe тeĸcтoвoтo интepвю зa eднo пeчaтнo издaниe ce oфopмя пpeди пeчaт, нo cъщo тaĸa пpи пpeдaвaниятa нa зaпиc имaмe зacнeмaнe нa дoпълнитeлни дyбли и oфopмянe чpeз мoнтaж и т.н. Toecт нe paзбиpaм - ĸaĸвo твъpди Джинa, пpи пoлoжeниe чe и тя нe гoвopи нa живo пo тeлeвизиятa, a нa зaпиc, ĸoйтo мoжe cъщo дa ce oфopми пo нeин вĸyc и пo тaĸъв нa peдaĸтopa нa пpeдaвaнeтo? Bcъщнocт Oтĸpит миĸpoфoн пo Signal нe e ли cъщo пpeдaвaнe нa зaпиc?!

Коментирай

Ева

преди 8 години

Аз смятам,че Алисия е права! Не можеш да обвиняваш по оборотните и кадърни от теб за своите собствени незгоди.Каква вина има Алисия,че Стораро предпочел нея искам Джина да каже? Или от къде на къде Алисия ще е длъжна да търси Стоева за да и дава отчети и оправдания.Касъмов я е толерирал;Ами да драга,ще я толерира,след като тя има повече фенове от теб,по-харесван изпълнител е,с по-модерно звучене от теб,предполагам,че разполага и с повече пари за да прави клиповете си,по-красива е от теб,а за стил и класа да не говорим.Човек се ражда с тях,а ти не притежаваш нищо от това.Стига буча,спри се вече!Като продължаваш да мрънкяш,не откриваш правдата,а само се излагаш и си досадила на всички вече!

Коментирай

Do a de

преди 8 години

Да те еба в мършата да те еба тъпа! Всички съе тъпи до сущ колкото оная смърдяща на сперма мастия.Вие които плюето постоянно по Алисия и я изкарвате маймуна и бабичка заслужавате само най-долни псувни и да си хвърлят сополите по вас и нищо други.Отайки мръсни...Кой знае кви вмирисани кенефи сте и боклуци продънени а тука си чупите пръстите да се надпреварвате кой по-обидно да я нарече...Всички сте грозни мърши и тъпи педали и докато не си постнете ваша снимка никой не може да ме убеди в обратното мършииииии...

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Обективно!!!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Много се изложи тази Джина, бе. Никой не я отразява от години, а сега за един месец дотегна и на тези, които малко са се поинтересували от скандалите в поп-фолка. А Алисия е класа и това ги побърква.

Коментирай

Не само до чалга трябва да ни се свеждат интересите

преди 8 години

"незгоди"? ", "от къде на къде"? И не ви ли писна да повтаряте и пишете все едно и също под всяка статия? Това мнение вече сме го чели милион пъти поне. Като нямате какво ново и различно да кажете какво се повтаряте до безкрай? Изглежда сякаш сами себе си се опитвате да убедите с нещо всички вие, които непрекъснато повтаряте все едно и също.

Коментирай

мирела

преди 8 години

Джина е на светлинни години под нивото на Алисия.Кой ще запее поне 1 песен на тази Джина?Та с какво е известна тя и колко участия има?Алисия е доказала се певица,дизайнер,майка,жена с висше образование,обичана и уважавана,а Джина просто завижда.И 100 клипа да запише няма да стане по-известна и обичана и достойна от Алисия.

Коментирай

22

преди 8 години

alisiq mrisna kurva i takava 6te ostane mnogo slobna jena vinegi precakva kolejki tq da pirva .Mnogo jalka sama vinovna za vsi4ko posle obvinqva drugi Djina kazva istina Bravo na nei smela jena

Коментирай

няма по-надолу къде да паднеш , Джино!

преди 8 години

Алисия участва на живо и в БТВ, за сведение на Джина и другите, където се включи и Тони Стораро и защити тезата на Алисия. Това, че Джина е непродуктивна, че няма организиран подход, че не и се получават нещата е грозно да обвинява , когото и да било за неуспехите си през цели 14 години Кого е чакала... Михаля? Явно не и е отговорил на чувствата и няма как да си му го върне. Избира жертви, а Алисия е най-удобната в случая.. И Джина ми се струва ,че има някакъв проблем с психиката, който е за специалист. Не е нормално, да ровиш и търсиш нещо, където го няма. Това нещо го е търсила цели 14 години, и най-накрая се е уверила, че то е било една илюзия от нейна страна. Жалка история си, Десислава! Жалко, че не можеш да го осъзнаеш!

Коментирай

до ...смрад ... ха ха хаааа...няма по сполочливо самоопределение

преди 8 години

За Джина ли говориш?Да, тя му е била личната играчка от самото начало и след това Теодора. Знае се, но не ти ...явно!

Коментирай

до 22

преди 8 години

Освен, че си проста, си и неграмотна! Върни се в първи клас и след това ела коментирай!

Коментирай

Eva

преди 8 години

Ами явно повече от хората имат тично това мнение! А ти като се дразниш толкова що не си четеш САМО статиите?! Кво седиш тука и четеш коментарите.А на отговора на въпроса ти ще кажа ; Ами не не ни писна и ще си коментираме когато и каквото пожелаем..ти каква си че държиш сметка? На теб кой ти държи такава????След като тая Джина бърбори едно и също по всички интервюта такива ще са и коментарите!!!

Коментирай

Дани

преди 8 години

Не разбирам защо Джина избухна срещу Алисия, а за Тони дори и най-малък упрек няма. Та нали с него е щял да бъде доетът й! Алисия и виновна! Но това му се вика злоба!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.