Джумпарова: Една моделка от Къртицата е добре запозната с аферите за ЕДНА НОЩ

1626
13 Май 2014, 14:00


Виктория Джумпарова се представя като принципна жена. Не прощава предателството, не си ляга с мъже за една нощ, както и следва още куп други условия, които сама си е поставила, видя HotArena.net.

 

Манекенката цени всеки един жест, породен от мъжкото съзнание. За нея е мило дори когато някой й откъсне цветенце по пътя съвсем спонтанно. „Но предаде ли ме някой, всичко се обезсмисля... Става страшно. Връщане назад няма, колкото и каквито жестове да има после!“, категорична е Виктория.

 

След смъртта на майка й се наложило Джумпарова да порасне преждевременно. Сблъсквала се е с неща, за които други хора дори и не полагат усилия, а ги считат за даденост.

 

Запитана от сп. „Блясък“ какво е за нея сексът за една нощ, брюнетката отговаря, че не е пробвала, тъй като си има принципи, които строго спазва. „Попитайте една друга жена от Базата, сигурно може да изпише роман в отговор на този въпрос“, добавя Виктория.

 

В „Къртицата“ тя веднъж се осмели да сподели на Емил Каменов, че нейните бройки през годините – Бориса ги правила само за една седмица. Това ни дава повод, че именно „другата жена“ е тя, но все пак не се нагърбваме да го твърдим със сигурност.

 

 

 

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марто
преди 2 години
-1
Теб няма кой да те бие Виктория! По-свирки имам предвид!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.33 mb
total execution time: 89.277029037476 miliseconds
mysql execution time: 23.947238922119 milliseconds