Джумпарова захапа Бориса: Тя прави моите бройки за една седмица! (Всичко за новия скандал)

14562
28 Март 2014, 12:30


Голям скандал е на път да се разрази, ако продуцентите решат да излъчат видеото, в което Вики Джумпарова говори на Борислав против Бориса. За да избегне поредната заплаха от Тютюнджиева за разправия в съда, моделката я нарече „единица“, както Боби обича да я нарича, видя HotArena.net.

 

„Мъжете, с които съм спала, се броят на пръстите и на двете ми ръце, но никой досега не ми е повярвал. Онази твоя единица прави моите бройки за една или две седмици“, заяви някогашната любовница на интриганта Емил Русев пред Боби на рождения му ден.

 

По-възрастната от Бориса моделка говореше за живота си. Как на 15 години е заминала в чужбина, за да изкара пари, и нито за миг не се е увлякла по идеята да си намери богат мъж и да си уреди живота от ранна възраст.

 

Споделя още пред едрия къртичок, че е имала възможност и предложения, но винаги ги е отказвала. Дори се запитвала понякога толкова ли е тъпа, че не желае да си улесни живота, а винаги е предпочитала трудния път.

 

Боби се впечатли от думите на Джумпарова и изглежда й се върза. Дори й каза, че мъжете, с които й предстои да бъде, ще се поласкаят от това, че не е имала много интимни партньори в битието си.

 

Тя обаче не вярва, тъй като никой досега не е взел думите й насериозно. Тук идва и моментът, в който любовницата намесва Бориса. Тя не споменава името й, тъй като по-младата от нея хубавица се е взела за нещо велико и смята, че всичко лошо, казано за нея, й уронва доброто име, което е създала. Вики я нарече „единица“, тъй като когато Борислав я сваляше, я наричаше с това название.

 

Днес и утре предстоят живи предавания, а феновете на „Къртицата“ знаят продуцентите колко обичат да излъчват пред всички участници видеа, в които си говорят зад гърбовете. Дали ще бъде заплетена поредната интрига и Тютюнджиева ще научи какво е казала за нея колежката й, предстои да  научим.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Хотарена
преди 4 години
0
"Вики я нарече „единица“ ..." - значи четете коментарите под статията, коригирали сте! Ама четете ги предварително тия статии, още преди да ги пуснете! хахахахахахахха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хотарена, съвземете се!
преди 4 години
-1
"Вики я „единица“..." - преведете, моля!Хотарена, вместо да търсите недостатъците на другите, вземете си наемете редактор ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени