Ексклузивно! Арестуваха Благо Георгиев в Италия! Причината е уникална простотия! (Подробности за скандала)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-arestuvaha-blago-georgiev-v-italiia-prichinata-e-unikalna-prostotiia HotArena.net
Ексклузивно! Арестуваха Благо Георгиев в Италия! Причината е уникална простотия! (Подробности за скандала)

Където и да отиде по света, българинът не пропуска да остави следа, че е бил там, или поне така правят непросветените ни сънародници. Този път в ролята на Бай Ганьо влезе футболистът Благой Георгиев, узна HotArena!

 

Джизъса посетил Колизеума в Рим с годеницата си Есмер. Културното им намерение обаче било белязано с лош край, заради нелепата идеята на ритнитопковеца да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на Колизеума.

 

Охраната видяла вандалския акт и Благо бил заловен в момента на нарушението.

 

Полицаите проверили самоличността му и регистрирали незаконните му действия, конфискували монетата, след което родният футболист бил освободен, предаде БТА.

 

Колизеума в Рим е обект от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, а не дърво, върху което влюбените хлапета дълбаят инициалите си.

 

Вие сте на ход, нека видим как ще коментирате необмислената постъпка на набожния Благо, който не е палаво и наивно дете, а мъж на 34 години, бъдещ младоженец, с две деца, готвещ се да създаде семейство.

7 Коментара

НиЛо

преди 8 години

Ебаси и новината.Едно медийно измислено футболистче и една кифла станаха най-известните.Трябваше да не го пускат от затвора а да си остана там.Само съсипва името на България!

Коментирай

axa ..........

преди 8 години

Егати излагацията ,а уж грамотни хора ВИПове . Мани мани

Коментирай

jenn

преди 8 години

не причината е уникална простотия, а постъпката му.....

Коментирай

6

преди 8 години

Prochetoh nqkude,che ne bilo vqrno taka che kakto vinagi priqtelite ot Hotarena ste si svurshili rabotata.

Коментирай

н е е истина

преди 8 години

Това не е истина не се отнася за него ,пуснаха някъде снимка на ръката с монета и се познава че не е неговата ръката,на неговата ималмного татуировки а на тази няма,

Коментирай

Валентина Иванова

преди 8 години

Има Българска поговорка:Имената на глупците висят по стените.Без коментар.

Коментирай

Есмерик пусна снимки

преди 8 години

Есмерик качи снимки в профила си в инстаграм от Рим същия ден, италианските медии разобличиха Благо, още съвпадения ли ви трябват, за да повярвате?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.